Finmarks pokermester kjemper om Sandnes-tittel

Ivar Bruvoll Vamråk ble sist sesong kommunemester i Hammerfest. Søndag kjemper Finnmarks pokermester om å bli Sandnes beste pokerspiller. 

Vamråk er egentlig nordmøring fra Averøy. Nabokommunen til Kristiansund. Dog måtte oljearbeideren til arbeidsplassen i Hammerfest for å sikre seg kommunemester-tittelen under sesong 1. Rett etter vant han fylkesfinalen i Finnmark, som sendte den humørfylte karen til Norgesfinalen i Tallinn.

Siden i fjor har olje-arbeider Vamråk byttet adresse på arbeidsplassen. Fra Finnmark til Rogaland. Sandnes er lodd nummer tre for Ivar Bruvoll Vamråk.

– Jeg gleder meg. Sist søndag ble jeg dratt ut Stygt av Owe «Gligris» Egeland i Stavanger-turneringen med en 3 outer i bunn. Så kjenner jeg må ha en revansje i Sandnes. Her jeg bor for øyeblikket, mens jeg jobber i Stavanger. Før jeg ble dratt ut stygt sist søndag, hadde jeg kun topp-3 plasseringer i de forskjellige kommunene jeg har spilt i. Det var fryktelig surt å ikke klare å få tittelen på Averøya der jeg vokste opp, men en 2. og en 3.plass der de to årene. Neste år skal jeg vinne der, sier Kommunepoker-ambassadør i Sandnes, Ivar Bruvoll Vamråk.

Finmarks pokermester

Bruvoll Vamråk var ambassadør også i sesong 1 av kommunepoker.

-Siden jeg i noen år bodde i Hammerfest var jeg  ambassadør der, og tok det litt lengre enn andre har gjort så langt. Med å få laga den videoen sammen med  Stian Pedersen.  Det ble litt folk som deltok der oppe, men jeg klarte å karre til meg tittelen rimelig greit. Finnmarks-tittelen gikk faktisk og som en lek. Jeg tror jeg hadde 90 prosent av alle chipsa når vi var 4 spillere igjen. Det var en lettelse når den var i boks, forteller Sandnes-ambassadør Ivar Bruvoll Vamråk.
Finnmarks pokermester spilte seg dermed til Norgesfinalen i Tallinn. Der opphold, tur og innkjøp i Coolbet Open var som i år betalt av arrangøren Coolbet. Der fikk Bruvoll Vamråk anledning til å legge seg tidlig, mens Norgesfinalen rullet videre.
-Tallinn er alltid en av favorittplassene jeg reiser og spiller kort, så det var kjekt å komme ned der igjen. Det var litt bratt struktur finaleturneringen, så etter noen få mislykka oppspill ble det i grunn ganske tidlig exit for min del. Litt trist, men det var en premie å spille om, så det var alt eller ingenting der. Alle som hadde vunnet sitt fylke fikk også innkjøp i Coolbet open, der gikk det endel bedre for min del. Der det ikke ble exit før vi var 30 igjen av rundt 600 deltagere, forteller regjerende fylkesmester Ivar Bruvoll Vamråk.

Historisk kommunemester

Nå skal tidenes første kommunemester kåres i Norges 7. største by. Søndag klokka 20 kan du utfordre Finnmarks pokermester om en ny tittel. For innkjøp på 10 euro.
-Generelt er nivået skyhøyt i området med ufattelig mange råsterke rogalendinger, så ingen kan komme her og leke seg til seier. På søndag blir det fullt fokus, og ikke noe tulle-spilling.
Nå har ikke jeg spilt mye kort siden Coolbet open, da jeg har vært opptatt med flytting fra Finnmark og ny jobb. NM i Dublin startet 4 dager etter jeg begynte i ny jobb, så det måtte gå uten meg for første gang i år. Det var rimelig tungt å sitte hjemme og se det på tv for å si det sånn, men jeg skal ta det igjen en dag. Først skal jeg begynne med å vinne kommunepokeren i Sandnes på søndag, avslutter Ivar Bruvoll Vamråk. 
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *