Hvem blir Sokndal-kongen i poker?

Regjerende kommunemester Anders Vallehei melder om stadig økende interesse for poker i vesle Sokndal. Søndag skal Sokndal-kommunen adles.

Vallehei ble første Kommunemester noen sinne i Sokndal under sesong 1. Da toppet han feltet på 4 spillere til tittel, og billett til fylkesfinalen. Trolig blir kampen om tronen enda hardere søndag.

-Konseptet er veldig bra. Jeg håper flere deltagere stille i år enn i fjor. Til og være en så liten plass, er pokerinteressen stor. Det er stadig nye folk som spiller. Det er på det jevne 2-3 fulle bord når vi spiller turneringer. I fylkesfinalen i fjor gikk det veldig dårlig. Jeg fikk ikke spillbare kort, og jeg ble blindet ned ganske godt før jeg fikk ei brukende hånd og spille. Da rant det ut i vasken, sier regjerende Sokndal-mester Anders Vallehei.

Les mer: Finnmarks pokermester kjemper om Sandnes-tittel

Sokndal-kongen i poker

14 kommuner har kortene i luften søndag kveld. For lave 10 euro kan du spille om kommunemester-tittel, heder og ære. I tillegg til billetten til fylkesfinalen, der vinneren stikker av med en drømme-pokerreise til Tallinn i november. Arrangøren Coolbet betaler reise og opphold samt innkjøp i Coolbet Open. I tillegg skal alle fylkesmesterne spille om tittelen Norges beste pokerspiller.

Det i Norges største pokerturnering som i sesong 2 gruser norgesrekorden fra i fjor. Sokndal er en av de 14 kommunene. Kvitsøy, Lund, Randaberg, Rennesøy, Sandnes, Sauda, Sola, Strand, Suldal, Time, Tysvær,Utsira og Vindafjord er resten av turneringene som skal prøve å kåre en lokal mester.

Fylkesfinalen spilles søndag 21. juli. Den jager regjerende kommunemester Anders Vallehei et sete til gjennom å gjenta bragden som Sokndal-kongen i fjor.

-Pokerformen er der alltid. Det har vært lite online-spilling, så skulle ideelt sett hatt et par turneringer. Det lar seg nok ikke gjøre, så vi lar det stå til søndag kveld, avslutter regjerende Sokndal-kommunemester Anders Vallehei.

Les mer: Byr opp til Kommunepoker-kamp i Lund og Time

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *