Petter er Volda-kommunemester

,

Hele 22 spillere stilte til start i kommunemesterskapet i Volda. Ingen spilte bedre enn Petter Meland Aasen. 27-åringen kan titulere seg Volda-kommunemester. 

Aasen har i flere sesonger vært en habil sisteskanse for Volda, og nå hardtsatsende Bergsøy i lokal 4.divisjon. De to lagene møtes forøvrig i årets seriespill, der opprykk til 3.divisjon ligger i potten. Bergsøy-keeperen Aasen skal nå forsvare Volda i fylkesfinalen 3.mars.

– Det var et intenst og spennende finalebord, der jeg var uheldig og tapte en stor sum på river. Da måtte jeg tilpasse meg litt, for å bygge stacken sakte, men sikkert opp igjen. Etter det fikk jeg en solid stack og spilte godt. Den føles godt å stå igjen som seiersherre i Voldamesterskapet, jubler en glad 27-åring og legger til:
– Neste steg er Fylkesfinalen. Det gleder jeg meg masse til. Jeg tenker jeg må spille på min måte, og ikke bli diktert av andre sitt spill. Jeg forventer en del kvalitetsspillere. Det ser jeg frem til, fullfører Petter M. Aasen. 

Les mer: Disse kan bli Møre og Romsdal-fylkesmester

Volda-kommunemester

Trenden søndag var at debutanter i Kommunepoker gikk til topps. Det stemte også da Volda-kommunemester Aasen gikk hele veien.
– Jeg var ikke med i sesong 1. Seier på første forsøk er jeg fornøyd med, sier kommunemesteren og beskriver turneringen slik:
– Flyten i spillet gikk bra, jeg jobbet opp en bra stack og spilte godt på den. Etter det tok jeg med jevne mellomrom potter og bygde stacken. Da jeg kom på finalebordet tapte jeg en stor pot, der motstander traff det eneste kortet han kunne på river. Jeg måtte endre og tilpasse meg dynamikken og spilte etter det. Bygde stacken gradvis opp og ble chipleader med god margin når vi var 4 stykker igjen. Cruiset det komfortabelt inn etter det. Jeg er ikke sikker på hvor mange jeg slo ut, men det føltes som jeg tok ut mange og jeg vet om noen kjente jeg tok ut, det er en god følelse, sier Volda-mesteren.

Kommunemesteren er litt fristet til å satse mer på poker fremover.
– Jeg spilte en del for noen år siden, men hadde ikke så mye tid. Faktisk var comebacket mitt forrige helg. En kompis overtalte meg til å registrere meg på Coolbet og det jeg gjorde jeg med suksess. Har en ganske god statistikk, så spørs om jeg ikke skal fortsette å spille poker når jeg har tid.

Voldamesteren jobber ellers som pedagogisk leder i barnehage for 2-åringer.
– Det er en kjempejobb som jeg trives med. Jeg er aktiv innen fotball og liker å holde meg i bevegelse. Så spørs det om jeg bruker pedagogikk på andre når jeg spiller poker, avslutter vinneren fra Volda

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *