Cathrine Lea Snildal Norgesmester i Vennepoker

Cathrine Lea Snildal feiret nasjonaldagen som historiens første Norgesmester i Vennepoker. 

Hun ble Norgesmester for senior i Dublin i 2019, og kunne natt til 17. mai feire sin andre NM-tittel. Da ble finalen av Coolbets nyvinning NM i Vennepoker spilt med 228 deltakere i feltet.

-En slik tittel føles utrolig godt. Jeg blir så stolt, glad, lettet og ganske barnslig med å rope, hoie, danse og grine om hverandre. For de nærmeste i familien blir jeg ganske selvopptatt og slitsom i et par døgn. Flere spør i ettertid hvor mye cash jeg vant, og da blir jeg litt sånn, « drit i de pengene da, det er tittelen som er gøy «Norges mester i senior 2019 må være en bragd av en middelaldrende kvinne. Jeg ble nummer 2 i headsup-NM ladies året før. Det var så surt. Opplevelsen når det går på egen selvtillit som pokerspiller økte jo bra etter seieren i NM senior. Selv om jeg er litt gammel ble jeg den yngste og eneste kvinne som har vunnet senior. Det er også en del rutinerte spillere i senior, så gøy å vinne den. Jeg har siden fått tilbud om staking/bankroll/ ambassadør og andre bra ting, så seieren ble sånn sett en døråpner på mange måter. Jeg har blitt bedre kjent i det flotte norske pokermiljøet. Mannen Olav og jeg bestemte etter NM-senior å reise rundt i Europa for å spille poker i fjor. Det ble mange flotte turer og diverse premier og plasseringer. Favoritt stedet å spille er Tallinn, sier Norgesmester Cathrine Lea Snildal.

Les mer: Skal finne Norgesmesteren i Vennepoker

Coolbet Open neste

En del av premien som Norgesmester i Vennepoker inkluderer nettopp å spille en stor turnering i Tallinn. I den estiske hovedstad skal både Coolbet Open og finalen av Kommunepoker spilles. I tillegg skal det kåres en norgesmester i flaks. I november.

Dit drar Snildal på spillselskapet og arrangøren Coolbets regning, for å spille main event av Coolbet Open.

-Jeg vært med på dette en gang tidligere og det er mitt favoritt-pokersted i Europa. Jeg håper bare at situasjonen tillater reiser og poker live til høsten. Dato er i alle fall booket i kalenderen og jeg gleder meg stort. Jeg ble nummer 3 i årets kommunemesterskap, men fikk bare anledning til å spille i Sandefjord. Neste år skal jeg spille 3 steder. Jeg er veldig fornøyd med kommunemestertittelen fra Larvik i 2018. Den flotte diplomen har hedersplass i stua sammen med NM-tøflene, men mannen min har den største og fineste pokalen i stua. Det er litt surt, så jeg ønsker og håper på en flott pokal en gang, sier Norgesmester Snildal videre.

Les mer: Disse 18 spiller Norgesfinalen i Tallinn

Veien til Tallinn gikk først mest nedoverbakke. Før Cathrine Lea Snildal fant både rytme, glid og god marsjfart mot øverste trinn på seierspallen.

-Vi startet turneringen med 20K, og etter et par timer var jeg nede i 6K. Da sa jeg til mannen i huset at « nå er jeg nok snart ute, og vi kan lage oss en GT og spille litt headsup sammen». Jeg har spilt poker  i rundt 10 år, og lært utrolig mye av mannen min Olav. Jeg vet jo at jeg vanligvis spiller godt med lav stack, så etter mye tålmodighet og et par allinn som gikk min vei, var jeg tilbake igjen. Deretter gikk det stort sett min vei og jeg fikk bygd opp en god stack til finalebord. Det er et av de gøyeste finalebord jeg har spilt. Mye klaffer bra. Jeg spiller posisjon, stack og leser de andre spillerne. Må også si at når jeg hadde relativ stor stack i forhold til de andre, fikk jeg jo også litt «gratis» ved at flere kastet når jeg var i small og Big. Blinds er høye på finalebord, og jeg fortsatte å bygge stack helt til headsup.  Mye puls og action i headsup, og jeg vant siste hånd med K4 off som traff to ganger 4 i flopp. Da kom løvebrøl og jubeldans nok en gang i stua. Litt empati for nummer 2 i turneringa. Jeg ble selv nummer 2 i NM for ladies online 2018, og det er noe av den sureste plasseringen jeg har, forteller Lea Snildal videre.

Får reisefølge fra samme lag

NM i Vennepoker samlet 2188 spillere til kamp rundt onlinefilten i Coolbets pokerklient. Det var 1 472 unike spillere, som deltok i de forskjellige Vennepoker-lagene. Norgesmesteren kvalet inn til finale via Merethe Krohns turnering. Coolbet hadde finaleplass i premie til vinneren av hver Vennepoker-turnering. I tillegg fikk man en finaleplass for hver 8.deltaker utover det. Altså ved 16 deltakere var det enda en finaleplass i potten. 70 spillere var med i Krohnprinsessas Vennepoker-lag. Det gav 8 spillere til finalen, der Lea Snildal til slutt kammet hjem hele tittelen.

-Vennepoker konseptet har vært supert. Jeg hadde min egen vennepoker 10. mai og vi ble 24 spillere totalt. Da hadde jeg allerede vunnet ticket til finalen fra prinsesse krohn sin turnering. Det var fint at noen andre av vennene mine kunne vinne i min turnering. Jeg skjønte etterhvert at det ikke var så lurt å ha min turnering såpass seint da mange allerede hadde vunnet billett til finalen. Man lærer litt hvert år. Både Kommunepoker og Vennepoker har vært veldig populære og Coolbet er utrolig flinke til markedsføringen og gjennomføring av disse unike turneringene, skryter Cathrine Lea Snildal.

Det er også slik at den turneringen som genererte Norgesmesteren av NM i Vennepoker får en ny turnering. Der ligger det en ny Coolbet Open-pakke i potten torsdag 21. mai. Trolig får Cathrine Lea Snildal flere kjente med seg til Tallinn.

-Jeg drar til Tallin med mannen min, så må den beste vinne tur i Kronprinsessas ekstra turnering, avslutter Norgesmester Cathrine Lea Snildal.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *