Heidis Dream Team har Norgesmesteren – er det deg?

I kveld spilles Heidis Dream Team, og arrangør Heidi Bekker er selvsikker nok på at en fra teamet vinner hele NM i Vennepoker. Tar du et sete klokken 19 i Coolbets pokerklient? 

Lavterskel-konseptet NM i Vennepoker har blitt svært populært. Trolig blant annet for sin tunge verdi. Søndag er det Heidi Bekker som inviterer inn til sin egen turnering. Der vinneren får finaleplassen i tillegg til førstepremien, men der riktig mange andre også kan få et sete i finalen.

Denne turneringen er for alle, og det gjenspeiles godt i vårt team. Her har vi alt fra de som spiller for å kose seg til de som lever av poker som Anders Auset og Julie Høyden. Vi har også de som vinner stort og mye hele tiden som Wenche Ekholm og Vegard Melgalvis, og kjente profiler i pokermiljøet som Merethe Krohn og John Arne Riise. Jeg har en sterk favoritt, men det forblir hemmelig, smiler Heidi Bekker.

Her oppretter du din egen turnering til NM i Vennepoker. 

NM i Vennepoker

Skulle vinneren av finalen komme fra vennepoker-laget til Heidis Dream Team, vil en ny turnering med Coolbet Open-pakke settes opp eksklusivt for dette pokerlaget.
For hver 8. deltaker som er med i venneturneringene, deles det ut en plass i finalen som går lørdag 16. mai klokka 19.00. Hvis vennepoker-laget har 8 deltakere, får vinneren finaleplass. Har laget 16 deltakere, får topp 2 i turneringen finaleplass og så videre.
I finalen er premiene både Coolbet Open-pakke og seter i main event til både de store turneringene i Tallinn og Dublin-NM.
NM i Vennepoker er i ferd med å bli nok en poker-hit fra arrangøren bak norges største pokerturnering Kommunepoker.

-Jeg syns Coolbet stepper opp gamet veldig med å arrangere ett slikt NM. Pokermiljøet er for alle, også de som kun spiller med venner for kos. Det får virkelig NM i Vennepoker frem. Her kan man være en liten vennegjeng på 8 som elsker å spille på hobbybasis, til store klubber som føler solidaritet med spillerne og klubben. Jeg tenker dette konseptet har kommet for å bli. For ikke å snakke om de fine premiene som Coolbet adder til finalebordet. Det er også smart å lage en egen turnering for teamet til den som vinner NM. Dette gjør det mer spennende å heie på den som vinner fra teeamet sitt, sier Heidi Bekker.

Les mer: Anders Walseth klar for NM-finalen 

2-barnsmoren og samboeren er begge pokerprofiler rundt miljøet i hovedstaden og det sentrale Østland, der begge har en dedikert interesse for spillet. Årets Kommunepoker-sesong endte uten plass i Norgesfinalen i Tallinn, men det er mulig å skaffe seg et pokereventyr i den estiske hovedstad gjennom NM i Vennepoker.

Der kanskje enkelte andre også bør kjenne sin besøkelsestid?

-Rudi Arnstein Rafaelsen hevder han er Norges beste turneringsspiller, men har likevel merkelig nok aldri fått noen tittel. Jeg vil utfordre han til å bevise hva han påstår at han er. Jeg skal være ærlig å si at det ikke har gått så veldig bra med pokeren i det siste. Det har vært en del stygge utdragninger og har ikke helt gått min vei. Så kommunepokeren gikk ikke så bra i år. Men vi får se, kanskje kveldens turnering viser seg å være den som snur alt, avslutter Heidi Bekker.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *