Kommunepoker kommer til Frogn

Heidi Bekker er regjerende kommunemester i Frogn, og frykter en annen kommunemester mest av alle som deltar i onsdagens turnering om tittel og plass i fylkesfinalen. 

For lave 10 euro kan du spille om Kommunemester-tittelen i Fredrikstad, Rollag og Frogn onsdag 27. november klokken 20.00.

Under sesong 2 feilet Heidi Bekker i Ås, men revansjerte seg i føde-kommunen Frogn og avanserte dermed til fylkesfinalen i Akershus. Der vant Christian Arstad tittelen og reisen til Coolbet Open og Norgesfinalen.

Det kladdet i kortene for 26-åringen i fylkesfinalen, men nå tar Heidi Bekker sats mot revansje. Først må Frogn-tittelen sikres onsdag kveld.

-Det er en tittel jeg ønsker å forsvare, og skal selvfølgelig gjøre alt for å få det til. Jeg er ikke så kjent med spillere fra Frogn annet enn Rolf Woods. Da jeg kun er oppvokst der og ikke har bodd der i voksen alder. Woods er en rutinert spiller, og det er nok det uforutsigbare spillet hans som blir vanskelig å slå, sier Heidi Bekker.

Wild Card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Kommunepoker kommer til Frogn

Rolf Woods ble den første kommunemesteren i Frogn under sesong 1, men heller ikke han maktet å klatre til topps i fylkesfinalen. I sesong 3 er Frogn en kommune i nye Viken fylkeskommune, og dermed er en ny historisk tittel i spill.

Hvem som får kommunemestertittelen i Frogn er et åpent spørsmål. Lavterskelturneringen Kommunepoker inviterer bredt og folkelig alle inn til en prestisjefull kamp om mestertittelen. Heidi Bekker kan få svar fra uventet hold onsdag kveld.

-Jeg syns Kommunepoker er ganske morsomt. Det gir en bra entusiasme rundt poker når flere fra samme kommune møtes ved onlinefilten. Dessuten er det veldig rimelig. Det gjør at flere, da også mindre erfarne spillere kan delta, avslutter Heidi Bekker.

Les mer:  Rælingen og Sigdal spiller om tittelen

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *