Påtroppende bleieskift-arbeider jager Fredrikstad-tittelen

Harald Kringstads samboer har termin 18.april. Søndag har han planer om å ta Fredrikstad-tittelen i Kommunepoker. 

34-åringen spilte ikke sesong 1 av Kommunepoker. Der Østfold totalt sendte 220 spillere til online-filten. 17 av dem spilte om Fredrikstad-tittelen. Kringstad selv er en habil pokerspiller, som har spilt både nasjonalt og internasjonalt over de siste årene. Årets Dublin-NM står han taktisk klokt over. Det er noe stort på gang på hjemmebanen i Fredrikstad.

– Min samboer og jeg venter vårt første barn sammen.  Jeg skal ikke til Dublin i år grunnet termin den 18 april, og tror ikke dama hadde blitt happy om jeg spilte kort i stedet for å skifte bleier. Når det gjelder Kommunepoker, er det sett med mine øyne et meget spennende konsept. Det er stor interesse for poker i Fredrikstad og omegn. Her er det bøttevis med heder og ære pluss en tittel som Fredrikstads beste pokerspiller i potten. I tillegg kan det bli ganske lukrativt om vinneren går hele veien, sier Kommunepoker-ambassadør Harald Kringstad.

Les mer: Regjerende Moss-kommunemester er oddsfavoritten

Fredrikstad-tittelen

Kringstad jobber i asfaltbransjen, og har også en karriere som kjøpmann bak seg. Fredrikstad-tittelen i poker er ikke på billigsalg, men muligens kan kommunepoker-ambassadør Kringstad valse ned hele feltet i kampen om å bli plankebyens og kommunen Fredrikstads poker-konge.

Da må han blant annet ta ned regjerende Fredrikstad-kommunemester og Østfold-fylkesmester Håkan Wingskog.

– Jeg vil kalle meg en habil spiller, som har spilt delvis og endel poker de siste 7 årene. Jeg har hatt en form for amatørpoker-kontrakt med NorgesSpill i 2 år, der jeg har reist litt rundt på deres regning og spilt low-mid stakes turneringer i Europa. Det blir enormt morsomt med kommunepoker i Fredrikstad på søndag, avslutter Kommunepoker-ambassadør Harald Kringstad.

Østfold jager rekorder

Kommunepoker ruller ut onlinefilten over fylke nummer 7 de neste to søndagene. 100 av 422 kommuner er passert, og rekordtempoet tilsier at sesong 2 av lavterskelturneringen vil lande på opp mot 3 500 deltakere.

Som når sitt klimaks i Norgesfinalen i Tallinn i oktober, der 18 fylkesvinnere samles for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller.

Mari Thorrud Skolem var eneste kvinne i finalen i fjor, men spilte seg hele veien til topps.

Hva som skjer i 2019 gjenstår å se, der 5 fylkesvinnere allerede er klar for Norgesfinalen. Den sjette følger etter søndag, når Vestfold spiller sin fylkesfinale. Der er tre av ni deltakere kvinner.

Les mer: Dette er Vestfold-kommunemesterne

Østfold hadde 220 spillere med i sine 14 turneringer i fjor. Gjentaes tallet eller om det økes, vil fylket klatre inn på pallen i årets sesong av Kommunepoker. Der Møre og Romsdal står øverst med sine 587 deltakere. Akershus hadde 399, mens Telemark samlet 206 deltakere.

Beste kommune så langt er Kristiansund med sine 76. Rauma og Notodden følger deretter med 61.

Om Østfold svarer på dette vet vi i løpet av de neste to søndagene.

Det skal kåres 9 kommunemestere søndag 7.april i Aremark, Askim, Eidsberg, Fredrikstad, Halden, Hobøl, Marker, Hvaler og Moss.

De 9 siste kommunemesterne kåres søndag 14.april i Råde, Rømskog, Rakkestad, Rygge, Sarpsborg, Skiptvedt, Spydeberg, Trøgstad og Våler.

Fylkesfinalen for Østfold spilles 21.april.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *