Skal finne Norgesmesteren i vennepoker

Mange har blitt sittende hjemme å søke underholdning og digitale sosiale sammenkomster i denne unntakstilstanden vi alle er inne i. Det har skapt en pokerboom blant vennegjenger og Ola Nordmann i Norge.

Poker har i mange år vært utrolig populært, og faktisk er vårt langstrakte land i verdenstoppen hva gjelder poker-interesse med tanke på innbyggertallet vårt. Godt over tusen nordmenn reiste til Dublin for å delta i Norgesmesterskapet i Dublin 2019, og tallet var forventet å øke også i år, før arrangementet ble utsatt til neste år. For en ukes tid siden satte også gutta fra Tallinn rekord da 1393 betalende deltagere ble med i turneringen med det passende navnet «Norges Største Turnering»

NM i Vennepoker – lavterskel og passer for alle

I dag lanserte spillselskapet Coolbet konseptet «NM i vennepoker» hvor de oppfordrer alle vennelag over hele Norge til å melde seg på. Det hele ender til slutt opp i en stor finale med vinnere fra de forskjellige venneturneringene hvor det er gjeve premier til en verdi av 60 000 kroner å kjempe om.

Det Tallinn-baserte selskapet, som de siste to årene er blitt kåret til Norges beste spillselskap, har også tidligere kåret Norgesmestere i blant annet kommunepoker, flaks, slots og oddstipping for å nevne noen.

Svein Olav Eidsæter, som til daglig har ansvaret for at alt går som det skal for norske spillere rundt online-filten hos Coolbet, har stor tro på konseptet:

-Poker, og spesielt venneturneringer, har vært utrolig populært hos oss de siste månedene. Derfor ønsker vi nå å lage et eget mesterskap ut av det hele. Norgesmester i vennepoker er en gøy og gjev tittel, som også er en fin anledning for oss å gi tilbake til spillerne i form av noen veldig fine premier i finaleturneringen. Dette er lavterskel, og passer for absolutt alle. Sleng deg med, så kanskje blir du vår neste Norgesmester. Vi er klare for nok en pokerfest!, avslutter en oppglødd pokersjef Svein Olav Eidsæter.

Ønsker du å melde på din vennegjeng og delta? Trykk her for mer informasjon og påmelding

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *