Anders Walseth klar for NM-finalen

Anders Walseth sto igjen som vinner av RPT sin NM i Vennepoker-turnering, og sikret seg finaleplass i den populære nyvinningen fra Coolbet. 

42-åringen toppet det 49 spiller tunge feltet med mange solide pokerspillere under NM i vennepoker-øvelsen onsdag. Nyvinningen fra Coolbet har tung verdi med lave 10 euro i innkjøp. Vinneren får plass i finalen. Videre blir det finaleplasser til de neste på premielisten, alt etter som hvor mange spillere som deltar i turneringen. For hver 8. spiller deles det ut 1 finaleplass.

Les mer: Skal finne Norgesmesteren i Vennepoker

Med 49 spillere i feltet ble de 6 øverste plassene sendt til finalen lørdag 16. mai klokka 19.00. I finalen er premiene både Coolbet Open-pakke og seter i main event til både de store turneringene i Tallinn og Dublin-NM.

-Turneringen var virkelig en berg og dalbane. Jeg var helt nede to ganger, men kom meg opp igjen. Litt flyt da, skal jeg ikke legge under en stol. Jeg hadde god timing, magefølelse, og fikk godt betalt når jeg hadde beste hånd. Jeg synes det generelt gikk meget bra . Konkurransen fra RPT- gjengen syns jeg alltid er høy. Mange gode spillere der, forteller turneringsvinner Anders Walseth.

NM i Vennepoker

Skulle Anders Walseth eller noen av de fem andre som kom topp-6 vinne selve finalen, vil en ny RPT-turnering med Coolbet Open-pakke settes opp eksklusivt for dette pokerlaget.

-Konseptet er veldig bra. Spesielt i disse koronatider. I samme klasse som kommunepoker, der jeg dessverre ikke lykkes i år.
Jeg kom til finalebord i Nes kommune, og endte topp4 der, forteller Anders Walseth videre.
Tidligere har blant annet Vidar Haugen, Ivar Bruvoll Vamråk, Oddgeir Skøelv, Linda Minh Nguyen og Nikolai Rypdal alle vunnet hver sine NM i Vennepoker-turneringer denne uken.
Den gifte 2-barnsfaren har stor pokerinteresse, men er ikke av de som spiller oftest. Gode opplevelser har det blitt, og en ny kan synes i horisonten. Om det skulle bære hele veien til Tallinn som vinner av NM i Vennepoker.
-Når det gjelder pokererfaring er den ganske tynn, men jeg har heldigvis hatt muligheten til å være mer med de siste to- tre årene. Jeg spiller en gang eller to i måneden. Min live debut var faktisk TV-sendt, Nordic Poker King for mange år siden, hvor jeg vant på nettet og fikk bli med i Belgia. Så var det 10 år uten noe spill. Deretter har jeg vært med i en turnering på NM Gardermoen og to år i Stokke. En gang i pengene. I fjor på Turboen. Ellers går det i jobbing og familie, runder turneringsvinner Anders Walseth av.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *