Vant sin egen vennepoker-turnering

Nikolai Rypdal sikret seg finaleplass til NM i Vennepoker gjennom å vinne sin egen turnering Hvite gutter.

Prestisjen er oftest den tyngste pottverdien når venner møtes til sosiale pokerlag. For arrangør Nikolai Rypdal ble det enda mer lukrativt ved å stå igjen med alle chips til slutt.

Asker-mannen dunket ut resten av vennelaget, kammet inn førstepremien i tillegg til finaleplass lørdag 16. mai klokka 19.00. I finalen er premiene både Coolbet Open-pakke og seter i main event til både de store turneringene i Tallinn og Dublin-NM.

-De som ville være med fikk være med, så da ble det en god blanding av erfarne spillere og nye fisker. Jeg startet turneringen tidlig med en knockout, og satt egentlig fra der av med en ganske komfortabel stack. Jeg ser på finalen som en langt tøffere utfordring, da det ikke er noen fisker man kjenner til rundt bordet. Jeg får bare spille så godt det lar seg gjøre, så får vi se hvor langt det tar meg, sier Nikolai Rypdal.

Les mer: Les mer: Skal finne Norgesmesteren i Vennepoker

NM i Vennepoker

Du kan gjøre som Rypdal og mange andre. Kontakt arrangør Coolbet, og sett opp din egen venneturnering i poker. NM i vennepoker har blitt svært populært, og vennepoker-turneringer ruller hver kveld i Coolbets pokerklient.

Skulle Nikolai Rypdal vinne selve finalen, vil en ny Hvite gutter-turnering med Coolbet Open-pakke settes opp eksklusivt for dette pokerlaget. Nyvinningen fra Coolbet har tung verdi med lave 10 euro i innkjøp. Vinneren får plass i finalen. Videre blir det finaleplasser til de neste på premielisten, alt etter som hvor mange spillere som deltar i turneringen. For hver 8. spiller deles det ut 1 finaleplass.

Tidligere har blant annet  Vidar Haugen, Ivar Bruvoll Vamråk, Oddgeir Skøelv, Linda Minh Nguyen og Anders Walseth alle vunnet hver sine NM i Vennepoker-turneringer.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *