Nye Vennepoker-turneringer med tung pott-verdi

Daniel Vassbund vant Ivar3000-vennepokerturneringen fredag, og er klar for NM-finalen. Det er også over 10 prosent av alle som har spilt lavterskelkonseptet så langt. Søndag er det nye sjanser ved onlinefilten. 

Før lørdagens NM i Vennepoker-turneringer hadde hele 1140 unike pokerspillere vært med rundt onlinefilten i Coolbets onlineklient. Av de har 124 spillere kvalifisert seg for finalen. Dermed har det vært over 10 prosent sjanse for å klatre videre inn i kampen om den fete premiepotten.

Lavterskel-konseptet NM i Vennepoker har blitt svært populært, og fredag samlet Ivar Bruvoll Vamråk 95 spillere til sin egen turnering. Vinneren fikk finaleplassen i tillegg til førstepremien, men der ytterligere 10 spillere fikk et sete i finalen lørdag 16. mai klokka 19.00.

Veldig mange nordmenn har fått øyne opp for NM i Vennepoker, der innkjøpet er lave 10 euro. I potten ligger Coolbet Open-pakke i tillegg til innkjøp i main event både under Dublin-NM og Coolbets egen store turnering i Tallinn.

Skulle vinneren av finalen komme fra vennepoker-laget til Ivar3000, vil en ny turnering med Coolbet Open-pakke settes opp eksklusivt for dette pokerlaget. For hver 8. deltaker som er med i venneturneringene, deles det ut en plass i finalen. Hvis vennepoker-laget har 8 deltakere, får vinneren finaleplass. Har laget 16 deltakere, får topp 2 i turneringen finaleplass og så videre.
Daniel Vassbund(bildet) sto igjen som vinner fredag kveld. Asker-mannen har tidligere også utmerket seg både live og online, og er nå i finalefeltet.

Ny Vennepoker-turnering

41-åringen toppet det 95 spiller tunge feltet med mange solide pokerspillere under NM i vennepoker-øvelsen fredag.

Tidligere har blant annet  Vidar Haugen, Ivar Bruvoll Vamråk, Oddgeir Skøelv, Linda Minh Nguyen og Anders Walseth alle vunnet hver sine NM i Vennepoker-turneringer.
Søndag klokka 19 er det blant annet mulig å spille Heidi Bekkers Vennepoker-turnering. Den finnes i pokerklienten som Heidis Dream Team.
Under et lite utvalg av de populære NM i Vennepoker-turneringene. Sjekk ut Coolbets pokerklient for fullstendig utvalg.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *