Daniel Vassbund vant kommunepoker-afterparty

Daniel Vassbund toppet feltet på 339 spillere da Kommunepoker inviterte til afterparty. Tre NM-pakker til Dublin og fete pengepremier lå i potten. 
Vassbund er pokerfilt-sjarmøren og gladgutten som klatret fra det store intet inn på finalebordet under NM i Dublin senest. 41-åringen har flere år bak seg i iGaming-bransjen med konsulentjobbing for blant annet store internasjonale spillselskap.
Med et felt på tunge 339 spillere, var det til slutt Daniel Vassbund som kammet hjem seieren i Coolbets pokerklient. Førstepremien var 5 700 kroner i prispenger og NM-pakke til Dublin neste år. Premiene levert av Coolbet, som for første år var sponsor under årets mesterskap på den grønne øy. Totalt drøye 20 000 kroner for å vrake en kveld med NFL-kos.
-Planen var å kose meg med litt NFL på søndagskvelden, så kom jeg over denne turneringen tilfeldig på Facebook. Jeg spilte litt med et halvt øye i starten, men når det begynte å dra seg til ble det mer seriøst spill. Det var moro å dra det i land, etter å ha spilt med mange kjente underveis i turneringen, forteller Daniel Vassbund.

Daniel Vassbund til Dublin

Kjell Frode Norum ble nummer 2, mens glidetuben til Niklas Klein fortsatt har noen trykk til i seg. Årets NM-mester fra Stokke og NM i slots-finalist ble nummer 3 i afterparty-turneringen.
Alle tre vant NM-pakke til Dublin neste år, der 5 overnattinger og innkjøp i main event er inkludert. En premie til markedsverdi på 13 000 kroner.
Daniel Vassbund skal til Dublin, og prøve å kopiere finalebordet i main event fra i år. Det blir mer poker-action før den tid.
-Jeg gleder meg veldig til Dublin, som er et av årets definitive høydepunkt. Før det er planen å ta en tur til København for å spille Nordisk og ViMenn Open. Det kan fort bli en tur til også, men ikke noe spikret. Kanskje en tur til Tallinn, undrer Vassbund.
Det er lett å la seg lure av smilet på Asker-mannen. Pass deg. Brått så har han vunnet chipsen din.
-Tidligere har jeg ikke fått spilt turneringer, men bare vært tilstede i Dublin grunnet jobb. Det har alltid vært en prøvelse. Derfor var det deilig at det gikk langt i main i fjor da jeg endelig fikk muligheten til å spille main event i Dublin. Jeg satser på et nytt finalebord neste år. Hemmeligheten er å bløffe mye, ler Daniel Vassbund.
Som er Frisk Asker-patriot. Puck og kort. Tigers tok bøtta sist sesong, og seriestarten i Asker har vært meget solid.
-Det er veldig hockeypunch, og det var sjukt moro at Frisk endelig vant bøtta i forrige sesong. Det har startet bra denne sesongen, så vi går for en ny bøtte i år. Om 2 år flytter vi inn i en ny hall og det blir helt fantastisk, avslutter Daniel Vassbund.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *