Marcus ble Sykkylven-kommunemester

,

Marcus Atrar kan titulere seg Sykkylven- kommunemester i poker. I kamp med 16 andre pokerspillere gikk 23-åringen til topps.

Sykkylven var en av mange kommuner i Møre og Romsdal som hadde en markant økning i deltaker-antallet.

– Det var veldig gøy å stikke av med seieren. Jeg gleder meg til å spille fylkesfinalen, sier Marcus Atrar.

Han forteller at heller ikke han var med i sesong 1 av Kommunepoker.

– Jeg var ikke med den første sesongen av kommunepoker. Jeg kan nå fortelle at jeg aldri har tapt kommunuepoker-turneringen tidligere, ler Sykkylven-kommunemesteren.

Les mer: Disse kan bli Møre og Romsdal-fylkesmester

Sykkylven-kommunemester

Vi ber den nye kommunemesteren å fortelle litt om seg selv.
– Nå for tiden er jeg student i Sogndal, der jeg holder på med mitt siste år med bachelor innen reiselivsledelse. Så tiden går for det meste til jobbing med skole og ellers andre sosiale hendelser. Etter dette går det i online poker når jeg har tid, sier Marcus.

Søndagens turnering oppsummeres slik:
Heldigvis hadde jeg god kortflyt store deler av turneringen, og jeg gikk under startstack kun en gang tidlig i turneringen. Låg en liten periode med average stack, men vart etterhvert heldig med kortene, forklarer vinneren og håper på en plass i Coolbet Open samt Norgesfinalen senere i år.

– NM i Dublin hadde vært veldig kjekt å vært med på om pengene og tiden ligger til rette. Ellers er det ikke noen ”store” arrangement jeg har planer om å være med på, bortsett fra Coolbet Open om kortene ligger til rette. Ellers går det for det meste i online spilling på Coolbet, avslutter kommunemesteren.

Møre og Romsdal har altså satt ny rekord i antall i fylkesdeltagere. Nå gjenstår det å se om noen kan ta opp kampen.

Vi har 51 kommunemestere, men skal fort ha over 300 til.
Er du en av de?

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *