Byr opp til Kommunepoker-kamp i Lund og Time

Terje Salte er allerede kommmunemester i Klepp, men skal gi de som vil ta samme tittel i Lund og Time skikkelig Kommunepoker-kamp om pokertronen. 

51-åringen er regjerende kommunemester i Lund, men kammet hjem tilsvarende tittel i Klepp sist søndag. Dermed er Terje Salte allerede klar for fylkesfinalen i Rogaland, og kan ikke vinne flere lokale tittelbelter.

For lave 10 euro er dermed Kommunemestertittelen i Lund i spill. Sammen med Time og 12 andre kommuner i Rogaland i kveld klokken 20.00.

Terje Salte blir å finne i feltet i begge de nevnte kommuner.

-Lund er en kommune med bra interesse og flere meget gode spillere. Jeg tror at det fremover vil bli flere gode spillere fra den sørligste kommunen i Rogaland. Interessen og engasjementet er der. Det ville vært gøy om det var flere live-turneringer man kunne vært med på, men det er en litt traust kommune og tilhørende folk, forteller regjerende Lund-kommunemester Terje Salte.

Les mer: Totland er Sogn og Fjordane-fylkesmester

Kommunepoker-kamp

Familiefaren er 1 av 6 kommunemestere som er klare for fylkesfinalen søndag 21. juli. Vinneren der skal representere Rogaland i Norgesfinalen i Tallinn i november. Arrangøren Coolbet betaler reise, opphold samt innkjøp i populære Coolbet Open. I tillegg til at man kjemper om tittelen Norges beste pokerspiller. I det som er Norges største pokerturnering.

Kommunepoker satte Norgesrekord med 2 063 spillere i sesong 1. Den rekorden er allerede smadret sønder og sammen med 137 kommuner igjen på turnèlista.

-Kommunepoker konseptet fikk nok en noe rolig start i fjor. Slik det ofte er med nye konsepter, men dette er utvilsomt noe som har livets rett og vil bli mer anerkjent og populært i årene fremover, avslutter Kommunemester Terje Salte.
Søndag er tittelen i spill i Sandnes, Time, Lund, Randaberg, Kvitsøy, Rennesøy, Sauda, Sokndal, Sola, Strand, Suldal, Tysvær, Utsira og Vindafjord.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *