Regjerende pokerkonge i Lund er Klepp-kommunemester

,

Terje Salte vant Kommunepoker i Lund under sesong 1. Nå er 51-åringen Klepp-kommunemester og klar for fylkesfinalen i Rogaland. 

Salte ble tidenes første kommunepoker-mester i Lund i 2018. Søndag ble han historisk som første Klepp-kommunemester noen sinne. I feltet på 5 spillere kammet Salte hjem tittelen. Ikke helt uten dramatikk og gode marginer.

-Dette var ikke noen særlig god måte å vinne på. Den egentlige vinneren, slik jeg ser det, er Bastian Sunde. Jeg var til slutt heads up med han, og Sunde hadde over 3 ganger mer chips enn meg. Han spilte kortene sine bra, og jeg tror rimelig sikkert at han skulle tatt seieren hjem. Brått forsvant han bare fra bordet. Han kom heller aldri tilbake, så det var en for enkel seier for min del, forteller Kommunemester Terje Salte.

Klepp-kommunemester

Salte tok hjem tidenes første kommunemester-tittele i Lund kommune. Da var det minimums-kravet om deltakelse på 3 spillere for å starte en turnering, som var feltet i jakten på ære, prestisje, tittel og billett til fylkesfinalen.

Lund er 1 av 14 kommuner som spiller om tittelen søndag 14. juli. Kommunemesterne i disse turneringene skal møte de 6 fra sist søndag i fylkesfinalen søndag 21. juli. Der blir fylkesmester nummer 14 i årets suksess-sesong av Norges største pokerturnering kåret. Det gir gratis reise og opphold i Tallinn for å spille Norgesfinalen mot de andre fylkesmesterne i november. I tillegg til gratis innkjøp i Coolbet Open, som er Kommunepoker-arrangør Coolbets egen pokerturnering i den estiske hovedstad.
Dit er hobbyspilleren Terje Salte et steg nærmere.
-Turneringen i Klepp var jevn og grei. Det var noe rustent spill siden jeg var på 2 andre bord samtidig. Jeg endte som sagt opp til slutt heads up med Bastian Sunde som nok er den som skulle hatt tittelen for Klepp. Jeg spiller ingen større turneringer eller annet av betydning. Jeg liker å se på poker som avslapning, og er ofte med i små online-turneringer eller freerolls. Nå og da er jeg innom en kvalifisering med lavt innkjøp, og en dag har jeg kanskje muligheten til en større turnering, avslutter Klepp-kommunemester Terje Salte.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *