Kommunepoker til Sula, Vanylven og Gjemnes

Mandag er det Sula, Vanylven og Gjemnes som spiller om den eksklusive Kommunepoker-tittelen, og plass i fylkesfinalen for Møre og Romsdal 19. januar. 

Det er samtidig de tre siste kommunene i pokerfylket Møre og Romsdal, som så langt har sendt 19 kommunemestere til fylkesfinalen søndag 19. januar. Hvilke tre som utfyller finalefeltet, som skal spilles om plassen i Norgesfinalen i Tallinn og ei Coolbet Open-pakke, får vi svaret på i kveld.

I sesong 3 får de 7 største kommunepoker-turneringene hver sin wild card-turnering i april. Der ligger det et sete til Norgesfinalen og en Coolbet Open-pakke i potten. Med andre ord er det ekstrem verdi i å samle flest mulig til sin egen kommunes turnering. Møre og Romsdal har så langt tapetsert pallen der, og har i tillegg både Rauma og Stranda inne på den eksklusive listen.

Kommunepoker har som alltid lave 10 euro i innkjøp.

Mandagen byr inn til Kommunepoker i Sula, Vanylven og Gjemnes.

Les mer: Vil du være Kommunepoker-ambassadør?  

En second chance

Kommunepoker-titlene er i spill i tre kommuner, der regjerende mestere alle går i forsvarsposisjon for å verne om pokertronen.

I Sula er Endre Åkernes (bildet) regjerende mester. Karin Muck er bosatt i Kristiansund, men er fra Vanylven. Der hun ble kommunemester under sesong 2. For de som ikke lykkes under kommunepoker-turneringene i Ålesund, Molde eller Kristiansund søndag, kan mandagens tre turneringer by på en second chance for å ta seg til fylkesfinalen som kommunemester. Nordmøre-kommunen Gjemnes er siste kommune ut mandag kveld. Der er Marvin Midtbø regjerende kommunemester.

Du kan spille om kommunemester-tittelen i den kommunen du bor, der du er født eller oppvokst, der du jobber eller i den kommunen du er medlem av det lokale idrettslaget.

Med andre ord har du fire sjanser til å bli kommunemester. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *