Hustadvika sin første kommunemester

Roger Kummervold er den første kommunemester noensinne i den nye kommunen Hustadvika. 

49-åringen ble nummer 2 i Eide under sesong 2. Da Fræna og Eide ble en kommune, skulle de siste bli de første til slutt. Roger Kummervold ble den første kommunemester den nye kommunen så.

-Det er utrolig artig å bli den første kommunemesteren i den nye kommunen. Jeg synes turneringen har en god struktur, som gir rom for spill. Jeg spilte tight og tålmodig, egentlig hele turneringen. Jeg var vel den på finalebordet med færrest chips i lange perioder. Til slutt spiller jeg heads Up mot en av favorittene i Arne Kenneth Eltvik. Jeg caller en All inn med AKo som står. I fjor kom jeg på andre plass i Eide, etter at jeg ble slått av Svein Olav Eidseter. Han ble for god og lurte meg til slutt, da han limpet inn med AA, forteller Hustadvika-kommunemester Roger Kummervold.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Hustadvika sin første Kommunemester

Kummervold er dermed den første pokerkongen i den nye kommunen som grenser utenfor Molde. Fræna og Eide er blitt til Hustadvika, og der er det Roger Kummervold som er kommunemester i poker. Med rett til å spille fylkesfinalen for Møre og Romsdal 19. januar.

-Jeg ser fram til fylkesfinalen, men det blir en meget vanskelig oppgave. Det er så utrolig mange gode spillere i Møre og Romsdal. Vi er ellers utrolig heldige vi som bor i dette fylket, for vi kan spille live-poker om vi vil syv dager i uka. Det er et meget godt og inkluderende pokermiljø i hele fylket, sier Kummervold videre.

Coolbet er arrangør av Kommunepoker, men også en av sponsorene til Dublin-NM. Der kan du vinne pakker til den grønne øy og pokereventet om du sjekker inn i pokerklienten. Et sted du også etter hvert finner suksessen Venners Venner, som spiller sin neste utgave søndag 26. januar.

-Min beste plassering er nummer 25 av 1767 deltakere i Main Event-NM på Stokke i 2018. Ellers så gleder jeg meg til NM i Dublin senere i år. Det er ett av årets desiderte høydepunkt, avslutter Roger Kummervold.

Les mer: Vil du være Kommunepoker-ambassadør? 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *