Robert Olsen er Skien-kommunemester

,

I Telemarks hovedstad kan Robert Olsen titulere seg som Skien-kommunemester. 

Kommunepoker rullet ut onlinefilten over de 9 siste kommunene i Telemark søndag, og det pokerglade fylket tok i mot lavterskel-konseptet med åpne hender og skjermene klare.

Fra en små-blyg deltakelse på 59 totalt fordelt på 10 kommuner under sesong 1, stoppet tellertallet totalt på 206 spillere i kamp om kommunemestertittelen i 13 kommuner.

Dessverre fikk vi ikke kåret en kommunemester i Tinn, der software-leverandøren spilte alle et puss. De fem som hadde korta i lufta, får en ny sjanse torsdag. Vinneren der skal møte de 12 andre i fylkesfinalen søndag.

Dit skal også Robert Olsen. 39-åringen kammet hjem kommunemester-tittelen i Skien. Med totalt 25 deltakere ved onlinefilten. Opp fra 13 i fjor, da Sondre Andreassen sikret seg den første kommunemestertittelen noen sinne.

Skiens håp i fylkesfinalen heter Robert Olsen.

– Det var en deilig og nervepirrende følelse. Skien og Telemark har et stort pokermiljø. Jeg er veldig fornøyd med at jeg greide å hale i land seieren. Fylkesfinale blir spennende. Aldri vært i en slik posisjon før, så jeg tar det som det kommer og kjører på, sier kommunemester Robert Olsen. 

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5000 kroner 

Skiens-kommunemester

Med tanke på den evigvarende rivaliseringen mellom de to Grenlands-byene Skien og Porsgrunn, kom Kommunepoker med fredspipe til onlinefilten søndag. Der begge kommuner kunne notere 25 deltakere i kampen om den lokale poker-tronen.

Skiens-kommunemester Robert Olsen spilte ikke sesong 1. Med samboer, 2 barn og eget firma har det blitt mindre tid til poker de siste årene. Nå er innehaveren av Vestfold Telemark Profilering et steg nærmere Norgesfinalen i Tallinn i oktober. Dit alle 18 fylkesvinnere sendes på Coolbets regning.

– Jeg lå rundt midten på treet frem til finalebordet. Der tapte jeg en stor hånd og havnet bakpå. Da kom QQ og jeg var plutselig chipleader med 4-5 spillere igjen. Vi byttet på å lede en god stund. Jeg var heldig at de andre slo hverandre ut. Heads Up har jeg sjelden spilt, så jeg var litt nervøs der. Jeg fikk et par gode hender så jeg kom litt foran. Med litt tur, så fikk jeg seieren til slutt, forteller Skiens-Kommunemester Robert Olsen. 

Etter en arbeidsuke med leveranse av profilartikler og arbeidstøy skal pokergudene forhåpentligvis levere han vinnerhendene søndag under fylkesfinalen.

Om ikke er NM-debuten bare måneder unna.

– Jeg har aldri spilt noen store turneringer. Det går mest i kompispoker hjemme. Det blir mindre og mindre tid til dette etter at jeg fikk barn. Jeg har alltid drømt om å spille NM, men vært for feig til å melde meg på. I år har jeg bestilt hotell under NM i Stokke, så da må jeg klare å få med meg turneringen også. Hverdagen går med til jobb og familie, så prøver jeg å lure inn noen pokerrunder og gutteturer innimellom, avslutter Skiens-kommunemester Robert Olsen.

Kommunepoker 2019: Early birds får oddsbonus

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *