Rune Gabrielsen ny Tromsø-kommunemester

Rune Gabrielsen kammet hjem Kommunemester-tittelen, da kommunepoker rullet ut onlinefilten i Nordens paradis. 

31-åringen fulgte dermed i fotsporene til Trond Martin Thorbjørnsen og Joakim Mathiassen, og kan se fram mot fylkesfinalen i det nye fylket Troms og Finnmark 9. februar.

-Turnering var bra, med rask struktur slik at man måtte ta de mulighetene man hadde. Jeg klarte heldigvis å bygge stack jevnt over hele veien. Kortene var helt OK, der jeg fikk en del fine hender på rette tidspunkt og vant viktige «flips». Når vi kom på finalebordet, fikk jeg gode hender og hadde fin flyt. Dette er første gang jeg spiller Kommunepoker, så dette var veldig gøy, sier Rune Gabrielsen.

Husk også at om du verver en venn til å bli Coolbet-kunde er både du og den du verver kvalifisert til søndagens Venners Venner-turnering. Dette er en svært populær turnering, der også premiepotten er velfylt. 

Norges største pokerturnering i nord

Det er Troms og Finnmark som har onlinefilten rullet ut i Kommunepoker som fylke nummer 4, der den gifte 3-barnsfaren fra Kvaløya tok hjem alt i Kommunepoker-turneringen i Tromsø. Det er i Kommunepokers ånd, for dette er lavterskel-turneringen som passer for alle med innkjøp på lave 10 euro.

Fra den proffe til bestefar og familiefolk. Naboer, venner og bekjente møtes til dyst om tung prestisje, eller det som enda større er. Seier i fylkesfinalen som gir reise til Tallinn og Norgesfinalen live. I tillegg til å få spille Coolbet Open.

-Fylkes-finalen blir spennende. Målet er selvfølgelig å vinne den, slik at jeg får meg en tur til Tallinn. Det hadde vært stas. Pokermiljøet i Tromsø er nok ganske bra. Jeg har ikke spilt så mye i det siste, så er ikke helt oppdatert hvordan det er i dag, men tipper det er gode muligheter for å finne både turneringer og cash-games for de som ønsker det, avslutter Kommunemester Rune Gabrielsen.

Les mer: Fire sjanser til å spille Kommunepoker

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *