Pokerkongen Dag skal forsvare Lier-mestertittelen

Regjerende kommunemester Dag Vilhelmshaugen er klar til å forsvare Lier-mestertittelen søndag. 

Lier er en av de 11 siste kommunene i Buskerud, som søndag skal kåre sin lokale poker- konge eller dronning.

Under sesong 1 var det Dag Vilhelmshaugen, som kammet hjem kommunemester-tittelen i Lier mot to motspillere. Jordbærbygda med det frodige tur-terrenget har fått ord på seg for å være den grønne lunga mellom Drammen og Oslo.

Nå forbereder kommunepoker-ambassadør og regjerende mester Dag Vilhelmshaug seg til å forsvare pokertronen i nabokommunen til Drammen.

– Jeg synes kommunepoker-konseptet er artig, og håper mange fra Lier melder seg på i år. Det er en fin mulighet til å spille mot venner og kjente i sin egen kommune. Det var stas å bli kommunemester i fjor, og premien fikk da stå i stua i alle fall 1 uke før den ble fjernet av samboeren. Fylkesfinalen gikk sånn passe for min del. Det var igjen 3 spillere når jeg røyk ut, forteller Kommunepoker-ambassadør Dag Vilhelmshaugen.

Les mer: Jon Kyte forsvarte fylkesmester-tittelen

Lier-mestertittelen

Jon Kristian Kyte ble den den niende fylkesmesteren klar for Norgesfinalen i Tallinn søndag.

Samtidig som Buskerud fikk sine første 6 kommunemestere, som alle er klare for fylkesfinalen i Buskerud 26. mai.

Stian Smestad (Nes), Carina Stabæk (Ål), Kent Olav Lie (Drammen), Christian I. Brunborg (Gol), Knut Arne Bredal-Thorsen (Hol) og Erik Lagasse (Hurum)

Fylkesmester nummer 10 kommer fra Buskerud der de siste 11 kommunene skal spilles søndag. Kongsberg, Modum, Lier, Krødsherad, Sigdal, Røyken, Rollag, Ringerike, Øvre Eiker, Nedre Eiker og Nore Uvdal skal alle kåre sine kommunemestere.

Hvem som endelig utgjør finalefeltet i fylkesfinalen vet vi søndag kveld. Da er Lier-mestertittelen og 10 andre i spill.

-Interessen i Lier og Buskerud er bra rundt poker. Jeg personlig spiller mest med kompiser, for det er veldig gøy og sosialt Jeg har ikke vært med på noen større turneringer  som NM eller lignende, men det frister helt klart, avslutter regjerende Lier-kommunemester og kommunepokerambassadør Dag Vilhelmshaugen.

Kommunepoker 2019: Early birds får oddsbonus

I Kongsberg er Mari Thorrud Skolem regjererende mester og fylkesmester for Buskerud. Hun vant også Norgesfinalen i Tallinn under sesong 1 av Kommunepoker.

Foreløpig ser finalefeltet til Norgesfinalen i Tallinn i november slik ut:

Vegard Melgalvis (Oslo), Christian Arstad(Akershus), Ole-Christian Rød (Møre og Romsdal), Kai Gimre(Aust Agder), Robert Olsen (Telemark), Monica Klingenberg (Vestfold), Per Kristian Langvik (Østfold), Eirik Gluppe Steinstø( Hordaland) og Jon Kyte (Vest-Agder).

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *