Kommunepoker i Hitra, Grong, Frosta og Rindal

Tre historiske kommunemester-titler er i spill når Kommunepoker ruller ut onlinefilten i 4 nye Trøndelags-kommuner i kveld klokken 20.00.

For lave 10 euro kan du både sikre deg en kommunemestertittel i poker samt billett til fylkesfinalen for Trøndelag. Der vinneren får et pokereventyr i Tallinn med Norgesfinalen, Coolbet Open og alt betalt av Kommunepoker-arrangør Coolbet.

I Hitra, Grong og Rindal har det ikke blitt kåret en kommunemester under sesong 1 eller 2. I Frosta vant Mikael Gunnarsson sesong 1, mens det i sesong 2 aldri ble spilt noen turnering.

Tonje Holmgren var ambassadør i sesong 1 i Hitra. 41-åringen er klar for å kjempe om den historiske pokertronen i kveld klokken 20.
-Det blir veldig gøy å spille om ny tittel, da jeg synes kommunepoker er et veldig bra konsept. Kan ikke si at det er noen spesielle jeg frykter. Jeg må bare spille mitt spill, så vil det vise seg om det holder, sier Tonje Holmgren.

Kommunepoker i Hitra, Grong, Frosta og Rindal

Trondheim og Ørland spiller om kommunepoker-tronen søndag 15. desember. Holmgren prøvde seg i Trondheim under sesong 2, og vil ventelig være i startfeltet der søndag også. Først er det Kommunepoker i Hitra, Grong, Frosta og Rindal i kveld klokka 20.

-Jeg spilte i Trondheim i sesong 2. Jeg hang med en stund, men nådde ikke toppen. Kommunepoker er et flott konsept, og det er tydelig at det engasjerer mange over hele landet. Det er veldig gøy å se.
Det har blitt litt mindre pokerspilling på meg den siste tiden, ettersom jeg kjøpte meg leilighet for en liten tid tilbake. Fokuset har vært mer på oppussing, og det å komme seg i orden. Men noe poker har det jo vært, både online og live, avslutter Tonje Holmgren.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *