John Ola Bakken vant fylkesfinale i Oppland

,

John Ola Bakken skal spille Norgesfinalen i Tallinn, etter å ha kammet hjem Kommunepokers fylkesfinale-tittel i Oppland.

Sesong 1 av Kommunepoker har generert et finalefelt til Norgesfinalen 17. oktober i Tallinn. Der møtes alle de 19 fylkesfinale-vinnerne til kamp om den gjeve tittelen «Norges beste pokerspiller».
Vinneren stikker av med ei sponsorpakke til NM i Dublin i april 2019.

Opplands store pokerhåp i Tallinn-finalen heter John Ola Bakken. 26-åringen avgjorde fylkesfinalen på 45 minutter. Da var reisen til Tallinn sikret.

– For egen del startet turneringen tungt med flere dårlige avgjørelser, og lite tur med kortene. Jeg var tidlig nede på rundt halv stack. På det tidspunktet røk en spiller ut, og vi var klare for heads-up med mine i overkant 11 000 mot motspillerens drøye 48 000. Det ble en tidlig game-changer når vi havnet all-in pre-flop. Jeg hadde ess-dame mot par i damer. Heldigvis kom esset på river, og jeg var plutselig chipleader. Noen hender senere kom vinnerhånda. Da vant jeg på høyere flush enn motspiller, forteller Opplands beste pokerspiller, John Ola Bakken

John Ola Bakken på 45 minutter

Som altså trengte tre kvarter på å fange den eksklusive Fylkesmestertittelen i Kommunepoker. Tett på 2000 spillere har deltatt i alle lokale turneringer fra Lindesnes i sør til Nordkapp i Nord. Alle de lokale vinnerne avanserte til fylkesfinalen med hver sin lokale Kommunepoker-tittel i beltet.
Nå har læreren ved Fagskolen Innlandet enda en fet diplom på veggen hjemme på Vestre Toten. Ved siden av den forrige. Det betyr noe for en sindig pokerinteressert kar fra Lier i Buskerud, som har gjort permanent Raufoss-innbygger av seg.

– Det føles selvfølgelig godt, og jeg er veldig fornøyd med det. Jeg hadde faktisk ikke vært inne på tanken egentlig når jeg meldte meg på kommunepoker for gøy. Selve konseptet Coolbet her har startet er både gøy og til en inngangspris de fleste har råd til være med om. Det er selvsagt artig å få et synlig bevis på at du er kommunens og fylkets beste pokerspiller, sier John Ola Bakken.

Når han ikke er på jobb på Gjøvik, går mye av fritiden med til å følge puck world wide. Interessen for ishockey er stor. Nå gjelder det å få ordnet med logistikken, så han kommer seg av gårde til Tallinn. Der har Bakken også vunnet et sete til den andre utgaven av Coolbet Open, som spilles samme uke som Norgesfinalen i Kommunepoker.
Poker er heller ikke det verste man kan bruke fritiden til. I Tallinn tar Kommunepoker en ny retning. Vi går fra å spille online til live ved pokerfilten på Hilton Tallinn Park.

– Det blir spennende å prøve seg i Tallinn, og det skal jo sies at live og online poker er litt forskjellige grener. For egen del tar jeg alt som en bonus herifra og ut og er godt fornøyd så langt. Så lenge logistikken i forhold til Tallinn faller på plass skal jeg selvfølgelig gjøre mitt beste, avslutter Opplands beste pokerspiller John Olav Bakken.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *