Par i damer sikra Nordkapp-tittelen

,

Mikael Josefsen kan titulere seg som Kommunepoker-mester av Nordkapp.

Josefsen hadde en noe treg start, men kom så sterkt sigende over onlinefilten. Til slutt tok han alt, sikret tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen søndag 30. september.
– Turneringa starta litt dårlig for min del, der jeg var 1000 ned på dårlige treff. Utover begynte det å gå bedre og bedre. Vinnerhånda var QQ. Det blir stas og ikke minst kjempeartig å spille fylkesfinale. Det må spilles mye god poker for å nå toppen der, sier Nordkapp-pokermester Mikael Josefsen.

Han er opprinnelig fra det vesle stedet Gjesvær. Et gammelt fiskevær i Nordkapp kommune. En digresjon om Gjesvær, er at det er eneste sted i Finnmark kjent fra Viking-tiden. Faktisk omtales stedet i Heimskringla til Snorre Sturlason fra 1225.

Den historiske første online-pokermesteren i Nordkapp bor nå i Tromsø. Der jobber han som fisker, og forlot hjemplassen grunnet kjærligheten. Litt online-poker blir det tid til, og større mesterskap drømmer han om å spille.

Det er artig med konseptet kommunepoker, og kult å kunne si at man er kommunes beste pokerspiller. Jeg spiller poker online, men vil verken si det er lite eller mye. Det hadde vært stor stas å tatt seg turen sørover for å være med på NM. Det tror jeg er noe mange har lyst til, sier Nordkapp-mester Mikael Josefsen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *