Mats Ulshagen

– En spennende nyvinning!

Mats Ulshagen har lang fartstid innen pokerfaget, og Vi Menn-skribenten har stor tro på Kommunepoker.

Jeg har spilt poker siden det var fem kort på hånda, og man kunne svi kort, og av og til hadde vi med joker. Så da snakker vi tidlig 1990-tall. Kom ganske raskt med da pokerbølgen kom i kjølvannet av Moneymaker også, men da som spillende pokerjournalist i FHM. Jeg var vel førstemann ut av NM på Grebbestad, eller hva det heter, rett over grensa til Sverige, for 10 – 12 år siden, sier Ulshagen.

Stolt vinner av bakt potet

Mats har altså spilt poker i atskillige år, men skyte av egne prestasjoner gjør han helst ikke.

–Det er ikke mye å snakke om. Jeg har vel kanskje et resultat på Hendonmob. Men vant presseturneringen første året på Gardermoen, da slo jeg Sigurd Eskeland headsup og vant en bakt potet. Det har han aldri glemt. Eller, det har jeg aldri latt han glemme, er vel mer korrekt.

Rangerer spillerne

Mats Ulshagen tilhører ViMenn-redaksjonen, der han skriver om poker og også rangerer de norske spillerne.

–Vimennpoker.no er en redaksjonell pokerside, der vi skriver om poker, fortrinnsvis den som spilles live. Vi følger mer eller mindre kjente norske pokerspillere i turneringer i inn- og utland, sekundært skriver vi også litt om onlinepoker og utenlandske spillere og prestasjoner. Vi har også forsøkt oss med et pokerteam i noen år, Team Vimennpoker.no, og vi arrangerer turneringer under navnet Vi Menn Open. I tillegg har vi et tett og godt samarbeid med begge NM, og med TV2 om dekningen av begge NM. I Norge har vi også hatt en egen turneringer under NM, kalt Vi Menn Invitational. Til slutt har vi også en rangering av norske pokerspillere, basert på resultater i internasjonale turneringer, og Vi Menn-lista fungerer som en offisiell norsk pokerrangering der vinneren mottar Gullhånda under en egen pokergalla tidlig på året, oppsummerer Ulshagen.

Gode erfaringer med Coolbet-staben

–Vi har akkurat innledet et samarbeid med Coolbet som vi har stor tro på, og som kan bli veldig spennende. Jeg kjenner jo godt mange av de som har blitt ansatt der det siste drøye halvåret, og det er folk jeg har gode erfaringer med å samarbeide med, sier Ulshagen som også har stor tro på prosjektet Kommunepoker.

–Det er nn spennende nyvinning som jeg gleder meg til å sette meg bedre inn i. Regner allerede med at jeg snart kan kalle meg Nesoddens beste pokerspiller. Kjør 1450!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *