Hanson er ny Namsos-kommunemester

,

Håkon Ree Hanson er ny Namsos-kommunemester etter at Georgios Kongsmo vant tittelen i fjor. Nå er fylkesfinalen neste for 34-åringen. 

34-åringen bor og jobber i Oslo, men er født og oppvokst i Namsos. Etter å ha feilet i 2018 mot Georgios Kongsmo, var det denne gang Hanson sin tur til å toppe det 7 spiller store feltet.

-Det var gøy å bli kommunemester i Namsos. Dette var den eneste kommunpoker-turneringen jeg hadde mulighet til å spille i år. Da er det deilig at det går veien, og jeg gleder meg til fylkesfinalen. Jeg tror det er mange gode spillere i Trøndelag, så jeg forventer et tøft felt der, sier Namsos-kommunemester Håkon Ree Hanson.

Hanson er ny Namsos-kommunemester og 1 av 10 spillere som foreløpig er klar for fylkesfinalen i Trøndelag. Der skal finaledeltaker nummer 15 til Norgesfinalen kåres.

Fra søndagen 28. juli og 4. august sine Kommunepoker-mesterskap er Andreas Stamnestrø(Hemne), Einar Sterten(Agdenes), Anders Strand(Klæbu), Adrian Hoseth(Levanger),Kjetil Sandmo(Lierne), Frank Midtlyng(Melhus), Brynjar Melvin(Midtre Gauldal),Olav Fausa(Nærøy),Håvard R. Hanson(Namsos) og Per Arne Hoel klare for fylkesfinalen 18. august. Der får de konkurranse om tittel og reise til Norgesfinalen i Tallinn fra de resterende kommunevinnerne i Trøndelag søndag 11. august.

Kommunepoker2019: Earlybirds får oddsbonus

Ny Namsos-kommunemester

For lave 10 euro kan du kjempe mot Kjetil Sandmo i fylkesfinalen, men da må du ta hjem kommunemester-tittelen i 1 av de 17 siste kommunene i Trøndelag søndag 11. august.

Overhalla, Rennebu, Rindal, Roan, Røros, Røyrvik, Selbu, Skaun, Snåsa, Snillfjord, Steinkjer, Stjørdal, Trondheim, Tydal, Verdal, Verran og Vikna står på programmet som siste 17 kommuner ut i fylke nummer 15 på Kommunepokers suksessfulle reise gjennom Norges 422 kommuner.

Les mer: Kommunemesteren i poker ble Norgesmesteren i Reactoonz

På nytt har Kommunepoker satt rekord som Norges største pokerturnering. Spørsmålet er hvem som blir Trøndelags fylkesmester, som skal spille Norgesfinalen i Tallinn på arrangøren Coolbets regning.

-I sesong 1 av kommunepoker prøvde jeg meg i 3 turneringer. Larvik, Oslo og Namsos uten å vinne noen av dem. Denne gang følte jeg at jeg hadde bra flyt i turneringa. Ganske tidlig i turneringa fikk jeg AA, og endte all in mot to andre spillere på flop AKQ med to ruter. Han ene hadde flushdrag, mens jeg tror han andre hadde par med straight-drag. Toppsettet mitt sto heldigvis. Da hadde jeg en stor stack. Derfra bygde jeg stacken gradvis med bra kortflyt, forteller nyslått Namsos-kommunemester Håkon Ree Hanson.

Les mer: Kjempesuksess for Venners Venner-turnering

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser. Man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *