Hvem er Rogalands beste pokerspiller?

Rogaland er fylke nummer 6 ut i Kommunepoker tirsdag 6.april. De neste drøye to ukene får alle kommuner sjansen til å kåre sin poker-champion og deltaker i fylkesfinalen. Der skal Rogalands beste pokerspiller kåres.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og er den første deltaker klar for NorgesfinalDen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum , Johnny Svensli og Tommy Simonsen som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag, Møre og Romsdal og Troms og Finnmark.

Nordland spiller sin fylkesfinale 11. april. Da blir deltaker nummer 5 klar for Norgesfinalen i Tallinn.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i 2021 for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

Nå kan det bli din tur til å bli Rogalands innslag i Tallinn.

Kommunepoker ruller ut onlinefilten tirsdag 6. april i Coolbets pokerklient. Det skal spilles gjennom hele fylket til og med 15. april. Innkjøp i Kommunepoker er lave 11 euro. Fylkesfinalen er søndag 18. april, der alle kommunemestere deltar gratis.

Husk du kan spille Kommunepoker i den kommunen du bor, jobber, er født og oppvokst eller er aktivt medlem av det lokale idrettslaget.

Slik spiller Rogaland

I de tre første sesongene av Kommunepoker har Rogaland kåret sine fylkesmestere, som ikke har maktet å gå hele veien i Norgesfinalen. Nærmest var Owe Egeland(bildet) under sesong 1. Kommunemesteren fra Stavanger tapte da heads up for Buskeruds Mari Thorrud Skolem. Under sesong 2 gjentok Egeland bragden med å vinne fylkesfinalen i Rogaland, men denne gang som nyslått kommunemester i Sola. I Tallinn var det denne gang motflyt i kortene. Stavanger hadde på nytt fylkets beste pokerspiller under sesong 3, der Lasse Hansen gikk hele veien i fylkesfinalen. Grunnet Covid19 måtte Norgesfinalen spilles online, og der strakk ikke Hansen til.

Sesong 4 starter i Sandnes, Eigersund og Sauda tirsdag 6. april. Der er Preben Egeland regjerende kommunemester i Sandnes. De to andre kommunene kaller fortsatt på sin første kommunemester noen sinne i Norges største pokerturnering Kommunepoker.

Onsdag 7. april er det Strand, Gjesdal og som samles for å kåre hver sin kommunemester. I sistnevnte kommune er Kai Morten Frafjord regjerende kommunemester. Arild Torgersen toppet feltet i Gjesdal under sesong 3, mens Strand fortsatt venter på sin første historiske kommunemester i poker.

Torsdag 8. april står Klepp, Vindafjord og Randaberg på menyen. I førstnevnte kommune på Jæren er Terje Kapuno Cortes Salte regjerende kommunemester, mens Monica Eilertsen Vaka er regjerende pokerdronning i Vindafjord. Randaberg venter fortsatt på sin første kommunemester noen sinne i Kommunepokers historie.

Søndag 11.april er det Haugesund, Sokndal, Karmøy og Stavanger som samles rundt onlinefilten for å kåre den beste lokale pokerspilleren. I Haugesund er Dagfinn Stokkenes regjerende kommunemester. Morten Blåsernes heter regjerende pokerkonge i Karmøy. Nevnte Lasse Hansen skal forsvare tronen i Stavanger, mens Erlend Støle har tittelbeltet i spill i Sokndal.

Søndag 18. april fortsetter Kommunepoker i Telemark og Vestfold.

Sjekk ut når din kommune spiller her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *