Regjerende mester ny Melhus-Kommunemester

,

Frank Midtlyng var den regjerende mesteren som ble ny Melhus- kommunemester. Nå venter fylkesfinalen i Trøndelag, der de siste 17 kommunene spilles søndag 11. august. 

Midtlyng vant tittelen under sesong 1 i 2018. Da i et felt på 6 spillere. Den regjerende mesteren kammet hjem en ny Kommunemestertittel og plass i fylkesfinalen i det 7 spiller store feltet i år.

-Det er alltid morsomt å vinne i poker og det blir gøy å spille fylkesfinale. I år som i fjor synes jeg det er for lite deltagere. Kanskje vi er litt for dårlige til å spre budskapet, forteller Melhus-kommunemester Frank Midtlyng.
Han er 1 av foreløpige 10 kommunemestere i Trøndelag, som alle skal spille fylkesfinalen 21.august. Vinneren får tittel fylkesmester og betalt reise og opphold til Norgesfinalen i Tallinn i november. Der møtes alle 18 fylkesvinnere, og får i tillegg innkjøp i Coolbet Open som en del av premien fra fylkesfinalen.

Ny Melhus-kommunemester

For lave 10 euro kan du kjempe om en kommunemestertittel og plass i fylkesfinalen med innkjøp i 1 av de 17 siste kommunene i Trøndelag søndag 11. august.

Overhalla, Rennebu, Rindal, Roan, Røros, Røyrvik, Selbu, Skaun, Snåsa, Snillfjord, Steinkjer, Stjørdal, Trondheim, Tydal, Verdal, Verran og Vikna står på programmet som siste 17 kommuner ut i fylke nummer 15 på Kommunepokers suksessfulle reise gjennom Norges 422 kommuner.

På nytt har Kommunepoker satt rekord som Norges største pokerturnering. Spørsmålet er hvem som blir Trøndelags fylkesmester?

Fra søndagen 28. juli og 4. august sine Kommunepoker-mesterskap er Andreas Stamnestrø(Hemne), Einar Sterten(Agdenes), Anders Strand(Klæbu), Adrian Hoseth(Levanger),Kjetil Sandmo(Lierne), Frank Midtlyng(Melhus), Brynjar Melvin(Midtre Gauldal),Olav Fausa(Nærøy),Håvard R. Hanson(Namsos) og Per Arne Hoel klare for fylkesfinalen 18. august. Der får de konkurranse om tittel og reise til Norgesfinalen i Tallinn fra de resterende kommunevinnerne i Trøndelag søndag.

-Turneringen var ganske grei. Jeg hadde ingen badbeats. og prøvde å spille safe hele vegen, avslutter han som påny er Melhus- kommunemester.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *