Tommy Rukke ny Lier Kommunemester

Tommy Rukke er ny Kommunemester i Lier, og den andre deltakeren klar for fylkesfinalen i nye Viken. 

29-åringen toppet feltet på 9 spillere tirsdag i nabokommunen til Drammen, som spiller som Kommunepoker-turnering søndag. For lave 10 euro var det Tommy Rukke som tok et skritt nærmere Norgesfinalen i Tallinn. Der alle 11 fylkesmestere og 7 Wild cards får opphold, reise og innkjøp i Coolbet Open betalt i tillegg til å spille Norgesfinalen av Kommunepoker sesong 3 i mai 2020.

-Jeg prøvde å spille rolig og kontrollert uten å ta for store sjanser. Jeg bygde en grei stack og var chippy når vi var 6 spillere igjen. Da spilte jeg bort mye av stacken når jeg løp inn i quads med hus. Når vi var headsup satt jeg på ca 40 prosent av sjetongene. Jeg spilte alt for aggressivt og løst, og var fort nede på rundt 15 bigblinds. Da bestemte jeg meg for å skjerpe meg, og klarte å ro Kommunemester-tittelen inn, sier Tommy Rukke.

Les mer: Thomas Belgen fortsatt Våler-kommunemester

Verdi i Venners Venner og Kommunepoker

Rukke er IT-konsulent til daglig, og spiller så mye poker som fritiden tillater. Online ser han etter turneringer med verdi.

-Tiden i hverdagen strekker ikke nok til, for å spille så mye poker jeg har lyst til. Men prøver å slenge meg på turneringer i nærområdet når det er mulig. Jeg pleier også å sette av tid til turneringer med god verdi, som for eksempel Venners Venner og Kommunepoker, sier Kommunemester Rukke.

Neste Venners Venners spilles søndag 8. desember i Coolbets pokerklient. Der du også finner alle Kommunepoker-turneringene som spilles hver kveld klokken 20.00. Det hele starter med de 51 kommunene som innlemmes i nye Viken fylkeskommune. Deretter går ferden til Trøndelag før jul.

To nye fylkesmestere er dermed kåret i det julen bjelles inn over Poker-Norge.

-Jeg har som alle andre veldig lyst til å vinne fylkesfinalen. Det kommer til å bli et tøft felt, med mange gode spillere. Har jeg dagen skal det være fullt mulig. Jeg spiller for å vinne. Jeg startet å spille mer aktivt poker etter å ha deltatt på Gardermoen i 2017. Deretter har jeg studert en god del med bøker, youtube og annet. Jeg har også noen kompiser som er ivrige pokerspillere, som jeg får diskutert hender og annet med. Jeg har blitt en mye bedre spiller etter jeg startet å spille, men vet selv jeg har mye mer å lære, forteller Tommy Rukke videre.

I sesong 2 fikk Lier Buskeruds beste pokerspiller i Camilla B. Furseth, som til slutt ble nummer 5 i Norgesfinalen. 

Tommy Rukke er dermed den tredje kommunemesteren i Poker i Lier. Han har prøvd pokerlykken online før i Norges største pokerturnering.

-Ja,  jeg deltok i 2 kommuner i fjor. Der var jeg heads up mot min barndoms-kompis i Gol kommune hvor jeg er ifra, avslutter Kommunemester Tommy Rukke.

Les mer: Fire sjanser til å spille Kommunepoker

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *