100 kroner gav Camilla drømme-pokerreisen til Tallinn

Lier kaller på sin nye kommunemester tirsdag kveld. Camilla B. Furseth er den regjerende Lier- kommunemester som i sesong 2 vant drømme-pokerreisen til Tallinn. 

Camilla B. Furseth ble kommunemester i sesong 2 for Lier. 40-åringen gjorde som 2 513 andre nordmenn og kjøpte seg inn i en lokal Kommunepoker-turnering for lave 10 euro. Furseths reise i Kommunepoker startet med å toppe det 13 spiller tunge feltet i hjemkommunen Lier. Deretter tauet Furseth like godt hjem fylkesmester-tittelen i hard konkurranse mot 10 andre lokale kommunemestere fra Buskerud.

Med Kommunemester-tittelen i Lier og fylkesmester-tittelen i Buskerud i beltet gikk ferden til Norgesfinalen. Den ble spilt onsdag 13. november i Tallinn. Camilla B. Furseth vant som de 17 andre fylkesmesterne en drømme-pokerreise til Tallinn.

Kommunepoker har i begge sine to første sesonger markert seg som Norges største pokerturnering.

I den estiske hovedstad var reise og opphold betalt av arrangør Coolbet. I tillegg til innkjøp i det som ble et rekordstort Coolbet Open.

-Tallinn var fantastisk med et supert opplegg fra start til slutt. Jeg skal spille Kommunepoker i Lier i kveld, og gleder meg stort. Jeg er veldig spent på hvordan nivået blir og tror det blir tøft å forsvare tittelen, sier regjerende kommune- og fylkesmester Camilla B. Furseth.

Les mer: Lukrativt å være Kommunepoker-ambassadør

Femteplass i Norgesfinalen

Andreas Stamnestrø var en tidlig leder i Norgesfinalen sammen med Christian Arstad. Tømreren fra Trøndelag holdt unna til Norgesmester-tittelen etter å ha endt nettopp heads up med pokerprofilen Arstad fra Akershus.

Camilla B. Furseth endte på 5. plass.

-Jeg er fornøyd med spillet mitt på det første bordet i Norgesfinalen. Det kladdet litt mer på finalebordet, men totalt sett fornøyd. Tallinn-opplevelsen var helt topp. Jeg liker byen godt, hotellet er supert og Coolbets opplegg kan anbefales på alle måter. Jeg anbefaler alle som er glad i poker å være med på kommunepoker, sier Camilla B. Furseth videre.
Den regjerende fylkesmesteren i Buskerud jager i år noe større. Østfold, Akershus og Buskerud er som kjent fra 1. januar av den nye store fylkeskommunen Viken. De 51 kommunene er dermed slått sammen i sesong 3 av Kommunepoker til å kjempe om fylkestittelen i nettopp Viken.
En historisk tittel ligger i potten. I tillegg til heder, ære, nye flotte premier og en ny drømme-pokerreise til Tallinn. I mai 2020 sammen med en ny utgave av Coolbet Open.

-Kommunepoker-konseptet er bra og utrolig gøy å være med på. Det er veldig morsomt at en ny sesong starter allerede nå. Jeg gleder meg til å spille i kveld. Jeg skal gjøre det jeg kan for å vinne både Lier og eventuelt fylkesfinalen i nye Viken. Dog blir det mye tøffere nå som vi har gått inn i et nytt og større fylke. Moro blir det uansett, avslutter regjerende fylkesmester Camilla B. Furseth.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *