Fikk revansje på lillebror: Rune ble Karlsøy-kommunemester

,
Brødrene Hansen gjorde opp om Kommunemester-tittelen under sesong 1. I år var det storebror til å sørge for at regjerende mester falt, og Rune Hansen er Karlsøy-kommunemester.
Kjetil Hansen vant heads up mot storebror Rune under sesong 1. Da var det 8 innkjøp i kampen om å bli Karlsøy-kommunemester i poker. Under sesong 2 bestod feltet av 15 spillere, og det var storebror Rune Hansen til å kamme hjem tittelen samt setet i fylkesfinalen for Troms.
-Det føles godt å endelig vinne denne tittelen, siden jeg kom på 2 plass i fjor. Da var det lillebroren min som var så heldig å slå meg. Nå gleder jeg meg til fylkesfinalen, sier Karlsøy-kommunemester Rune Hansen.

Karlsøy-kommunemester

Hansen er dermed 1 av 12 kommunemestere som er klar for fylkesfinalen i Troms. Der spilles det selvsagt om å bli fylkets beste pokerspiller. Bjørn-Erik Fagerlirøen vant fylkesfinalen under sesong 1. I potten ligger det i tillegg et sete i Norgesfinalen i Tallinn i november. Der møtes alle 18 fylkesmestere. Arrangøren Coolbet dekker reise og opphold, samt innkjøp i Coolbet Open.

Karlsøy-kommunemester Rune Hansen er et steg nærmere tittel og drømmereisen til Tallinn.

-Jeg hadde noen fine bløffer mot broren min, og gode kort etter hvert i turneringa som gjorde at jeg vant. Den siste hånda heads up var jeg heldig og fikk AA mot 1010 all in pre-flopp. Da var vi ganske likt stacket, forteller Karlsøy-kommunemester Rune Hansen.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *