Lulzim Sulja ny Fredrikstad-kommunemester

Lulzim Sulja er nyslått pokerkonge i Fredrikstad som den tredje i Kommunepoker sin historie. Nå venter fylkesfinalen på 30-åringen. 

Sulja beskriver seg selv som en hobbypoker-spiller. Fredrikstad-mannen følger i fotsporene til Håkan Wingskog og Kristoffer Larsen etter å ha toppet feltet på 23 spillere online i plankebyen.

-Jeg er en tobarns far som er ganske opptatt om dagen med både arbeid og barna. På fritiden liker jeg gjerne å være med familie og venner eller se på fotball. Når jeg har litt tid til overs, spiller jeg også litt poker. Jeg spilte dessverre ikke sesong 2 av kommunepoker, da jeg ikke hadde anledning. Jeg spilte kommunepoker det første året, men der røk jeg tidlig ut grunnet klønete spill. Jeg er egentlig en cashgame-spiller, og har ikke så mye erfaring med turneringer. I det siste har det vært veldig lite poker-spilling i forhold til tidligere, men nå hadde jeg litt tid og tenkte å ta et lodd. Nå er det bare å vente på fylkesfinalen, være enda mere tålmodig, og spille god poker. Planen er selvfølgelig å vinne, sier Lulzim Sulja.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Lulzim Sulja ny pokerkonge

Fylkesfinalen i sesong 3 er nye Viken for kommunemesterne i Østfold, Buskerud, Akershus, Lunner og Jevnaker. Fredrikstads nye pokerkonge hadde is i magen da det kokte som verst, og ble belønnet til slutt med tittel og sete i den fylkesfinalen.

Der fylkesmesteren skal til Tallinn å spille Norgesfinalen live i mai på arrangøren Coolbets regning.

-Jeg var rett og slett mer tålmodig enn det jeg pleier, og det betalte seg. Samtidig var-kort flyten veldig god. Jeg hadde et par hender der jeg var best inn, men dårligst ut. Noe jeg ble litt irritert over, men dette klarte jeg å riste av meg. Mot slutten før siste pause var vi 4 igjen. Et par short stacks, PLogen og meg som hadde større stacks. Jeg skjønte fort at det ble mellom PLogen og meg til slutt. Når vi endelig kom til heads up, var det egentlig enkelt. Jeg satt med over 300 000 og motstander med rundt 100 000. Jeg tapte en del av stacken på en hånd, men kom meg fort tilbake der jeg hørte til. Det var litt frem og tilbake, men tittelen var aldri i fare. Siste hånd sitter motstander med pocket-2 og jeg med AQ off suited. Han sitter med rundt 40 000. Jeg er ikke i tvil, og syner med en gang. Der var damen midt i floppen. Da var det bare å be om at det ikke dukket opp noen 2er på turn og river. Noe som gikk greit, oppsummerer Lulzim Sulja.

Les mer: Andersen ny kommunemester i Aurskog-Høland

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *