Gravdal vant NM-pakke i Pop up-turnering

291 spillere deltok i Coolbets pop up-turnering for å makere at sesong 3 av Kommunepoker er rett rundt hjørnet. Eirik B. Gravdal vant NM-pakke til vårens vakreste pokereventyr i Dublin.

Onlinefilten til Kommunepoker sesong 3 rulles ut 18. november. For å feire den gode nyheten dro arrangøren Coolbet i gang en Pop up-turnering med feite premier søndag 27. oktober.

-Vi ser fram mot en ny sesong med Kommunepoker, som starter med de 51 kommunene i nye Viken. Kommunepoker har markert seg som Norges største pokerturnering i sine to første utgaver, og i sesong 3 går vi på nytt for å sette ny rekord i antall deltakere. Dette er pokerturneringen med et beskjedent lavt innkjøp, der naboer, kollegaer, kompiser, familiemedlem og andre bekjente møtes til kamp om prestisje, tittel og fine premier. I sesong 3 er prizepoolen bedre enn noen gang, sier Eirik Thorvaldsen i Coolbet.

Spillselskapets satsing på Kommunepoker har gitt det pokerinteresserte norske folk et godt onlinetilbud til lave 10 euro innkjøp. I tillegg står Coolbet bak den nye populære Venners Venner-turneringen. Der innkjøp er gratis om man verver en venn til å åpne i spillekonto hos Coolbet. Der er neste utgave 10. november. Ved å verve en venn til å åpne spillekonto til søndagens Pop Up-turnering, fikk begge spille den turneringen gratis. Samtidig som Venners Venner-turneringen 10. november også er dekt inn. 2 for 1 helt gratis.

Et tilbud flere slo til på.

Les mer: Morten Wika vant venners venner-turneringen

Gravdal vant NM-pakke

I feltet på 291 spillere gikk Eirik B. Gravdal fra Odda hele veien inn til første plass. 28-åringen kammet med det hjem 8 000 kroner i pengepremie samt NM-pakke til Dublin i mars/april. Når main event starter 1. april er Bergens-bosatte Gravdal innlosjert på City West på Coolbets regning. I tillegg er innkjøp til main event dekt.

-Dette føles veldig bra. Kjente jeg begynte å få litt puls på slutten av turneringen, men tur til Dublin hadde det blitt uansett. Dog syns jeg det er veldig gøy å sikre plassen allerede nå. Var der for første gang og spilte NM i år, som ble en total fiasko rundt filten. Dette blir en flott anledning for revansje, forteller pop up-vinner Gravdal.

Han var blant de siste inn i turneringen. Samt last man standing da pengene skulle fordeles.

-Jeg rakk latereg med bare et par minutter på en lat søndag. Når det er et så stort felt og ofte løst spill så tenker jeg ikke så mye over at “dette skal jeg vinne”. Call- og allin-knappene satt ganske løst i starten. Etter å ha vunnet et par store flips og vi nærmet oss pengene skrudde jeg om hodet litt og spilte ordentlig. Inn i finalebord var de fleste veldig jevne og blinds noe høye. Det handlet mest om å finne sine spots og spille stacker. Jeg havnet faktisk heads-up med en kar jeg har møtt på poker-tur tidligere. Første hånda der limper han A7, og jeg dytter rett på hans mindre stack med 88. 8 på turn og det var over første hånda.

Ser fram mot Kommunepoker

Det går i branding og musikk til daglig, samt poker på fritiden.
Han er ikke helt fersk på Coolbet som arrangør av pokerturneringer. Selv om Kommunepoker foreløpig vil gi en debut ved første anledning.
-Jeg har ikke spilt Kommunepoker før, og heller ikke satt meg inn i systemet. Jeg tenker at dette var en fin introduksjon, og er klar for å se flere flopper på Coolbet når Kommunepoker starter opp i november. Jeg har hatt to turer til Tallinn og Coolbet Open, så jeg vet at opplegget Coolbet kjører på med er det kvalitet over.
Heads up ble Per Helge Gaassand fra Søfteland slått i søndagens Pop up. Det betalte ut pene 5 100 kroner samt innkjøp i main event under NM i Dublin.
Tom Vindenes ble nummer 3 i turneringen. 3 500 kroner i premie og innkjøp i main event i Dublin ble premien for 30-åringen.
Coolbet var for første gang en av sponsorene under poker-NM i Dublin i år. Spillselskapet vil være det samme i kommende NM våren 2020.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *