Vegard ble Nesset-kommunemester

,

Vegard Øyen kan titulere seg som Nesset-kommunemester før søndagens fylkesfinale for Møre og Romsdal. 

Øyen toppet feltet på 16 spillere i kamp om den prestisjefulle tittelen i Romsdal-kommunen. Det var rett nok en nedgang fra sesong 1. Der 27 spillere hadde kortene i lufta med Lars Erik Aarstad som den første kommunemester noen sinne.

Vegard Øyen heter årets Nesset-representant i fylkesfinalen for Møre og Romsdal søndag. Der stiller hele 29 deltakere.

– Det føles egentlig ganske så godt å bli kommunemester i Nesset. Jeg gleder meg til fylkesfinalen, og jeg håper å vinne den. Trolig blir det litt mer motstand å møte der, sier Nesset-kommunemester Vegard Øyen.

Les mer: Bygland-kommunemester sikter mot tittelen

Nesset-kommunemester

Øyen spilte ikke sesong 1 av Kommunepoker, men dinget altså tittelen Nesset-kommunemester hjem på første forsøk.

– Jeg holdt meg rundt average stack fram til finalebordet. Der bustet jeg en bløff og tok mange chips fra Torkil Øyen. Da gikk det ganske beint fram mot tittelen. Jeg hadde ok kortflyt, forteller Nesset-kommunemester Vegard Øyen.
Søndag ruller Kommunepoker ut onlinefilten i Aust-Agder. I kommunene Åmli, Arendal, Birkenes, Evje og Hornes, Froland, Gjerstad, Grimstad og Bygland skal det kåres lokale kommunemestere. Disse får alle et sete i fylkesfinalen 17.mars. Vinneren av fylkesfinalen tar plass i Norgesfinalen i Tallinn i oktober. Der møter han eller hun de 17 andre fylkesvinnerne.

Foreløpig er Oslo og Akershus sine representanter kåret.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *