Inspirert til Kommunepoker-turnering av Norgesfinalen

Johnny Johansen så Norgesfinalen live under Coolbet Open i fjor. Dermed ble han inspirert til å dra i gang en historisk Kommunepoker-turnering i Lavangen. 

Johansen spilte ikke sesong 1 av Kommunepoker. I sitt første år ble Coolbets lavterskel-konsept Norges største pokerturnering med 2 063 spillere.

Den rekorden er allerede slått med fortsatt fylkene Troms og Finnmark igjen på turnèlista av sesong 2 i den folkekjære populære online-turneringen. I det kommunepoker rundet 379 av totalt 422 kommuner har 2 455 spillere spilt om titler.

Søndag er Lavangen 1 av 14 kommuner med tittel og et sete i fylkesfinalen for Troms i potten. Ambassadør Johnny Johansen ble inspirert av Norgesfinalen under sesong 1, og er klar på at i år blir det en historisk første kommunemester i hjemkommunen Lavangen.

-Det er en ære å være ambassadør for min favorittbookie Coolbet. Kommunepoker er et veldig kult konsept, som gjør at man kan møte lokale spillere til en vennskapelig dyst. Jeg spilte ikke kommunepoker ifjor, men jeg var i Tallinn når finalen gikk under Coolbet Open. Så i år har jeg lyst å selv sitte på finalebordet der, innleder ambassadør Johnny Johansen.

Les mer: Rekordstor pott i ny Venners Venner-turnering? 

Inspirert til Kommunepoker-turnering

Disse 14 kommunene kan du spille for et innkjøp på lave 10 euro søndag:

Balsfjord, Bardu, Berg, Dyrøy, Gratangen, Harstad, Ibestad, Kåfjord, Karlsøy, Kåfjord, Kvæfjord, Kvænangen, Lavangen og Lenvik.

-Interessen for poker er liten i Lavangen. Er vi heldige så samles vi i jul og påske. Jeg skal dog få med mange til søndagens turnering på Coolbet. Kanskje en ny pokerstjerne starter sin karriere da? Jeg ser frem til å spille denne turneringa og håper alle som kan stiller i både Troms og Finnmark, sier Johansen videre.

Selv hevder han pokerformen har fått lide for andre krumspring i sommer.

-Nå i sommer har det vært lite poker. Jeg har brukt mye av tiden på fjellturer. Nå når høstmørket kommer, ser jeg frem til både innekos med online poker og pokerturer til det store utlandet, avslutter ambassadør Johnny Johansen.

Kommunepoker2019: Earlybirds får oddsbonus

Samtidig med at Kommunepoker går inn i Troms, kan du faktisk også være med i KM i gratistipping i samme fylke. I potten ligger en Englands-tur for to.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *