Fosse ble Hjartdal-kommunemester

,

Kjell Olav Fosse kan titulere seg som tidenes første Hjartdal-kommunemester i poker. 

Den vesle Telemarks-kommunen Hjartdal i Øvre del av Telemark samlet 14 spillere til kamp om den lokale pokertrona, da Kommunepoker søndag rullet ut onlinefilten over de 9 første kommunene av fylket.

Siden det ikke var nok spillere til en turnering i sesong 1, er Kjell Olav Fosse den første kommunemesteren i poker i den vesle bygde-kommunen noen sinne.

Det er stort for en innfødt 43-åringen og 5-barnspappa, som til daglig jobber med å slukke branner i Notodden. Det er en av de to nærmeste byene til den idylliske kommunen Hjartdal.

– Det å vinne i kommunen som en er født og oppvokst i er helt topp. Alle seire smaker godt. Fylkesfinalen ser jeg fram til. Jeg satser på og gjøre det bra der, slik at jeg kommer meg til Tallin en tur. Tenker at dersom jeg er heldig med bordtrekning og plassering, samt litt flyt med kort og flopper, så skal det nok gå bra. Evig optimist som jeg er, sier Hjartdals nyslåtte kommunemester i poker.

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5000 kroner

Hjartdal-kommunemester

Fosse er en erfaren hobbyspiller, som oftest er å finne live rundt pokerfilten i sosiale lag.

– Jeg har spilt poker i rundt 10 år med en vennegjeng i Sauland der jeg bodde. Bare hjemmelag og sosialt. Jeg har spilt litt oftere nå de 3 siste åra, men bare på hobbybasis og med flere venner og koselag. Jeg synes poker er et fasinerende spill, så kommer nok til å holde på med dette ei stund framover. Ser på meg selv som en hobby-pokerspiller med mye å lære, som stort sett spiller bare live. Jeg blir fort for utålmodig på nett, sier Hjartdal-kommunemester Kjell Olav Fosse.

Han spilte sesong 1 uten hell, men søndag var både pokerguden og glideteamet på topp for kvelden.

– Turneringen startet veldig bra med gode kort og treff. Jeg fikk litt betalt, og bygde forsiktig opp stack. Deretter gikk jeg på ett par smeller midt  i, så var nede i ca 6 000 og måtte legge litt press. Der var jeg heldig på noen flipper, og vips satt på 65 000. Da følte jeg kort og spill satt bra mesteparten av kvelden, forteller Fosse videre.

Kommunepoker 2019: Early birds får oddsbonus

Han kan nå forberede seg på fylkesfinalen 31.mars mot de øvrige kommunevinnerne i Telemark. Søndag fikk Bø, Nome, Drangedal og Kragerø sine nye kommunemestere i tillegg til Hjartdal.

Førstkommende søndag spiller Skien, Porsgrunn, Notodden, Sauherad, Siljan, Seljord, Tinn, Tokke og Vinje for å kåre sine lokale kommunemestere.

Hjartdal-kommunemester Fosse kan se fremover mot både fylkesfinale og Dublin.

– Det blir mest sannsynlig en tur til Dublin i år, siden jeg har en gratisbillet til Main event som jeg vant på freerollen i Oslo i fjor. Der kom jeg på 3. plass der. Det blir også NM i Stokke i sluttten av august. Uten om det så er det ikke planlagt noe, så vi får ta eventuelle andre turneringer på sparket. Jeg spilte freerooll på Moxy i år, men gikk ikke vegen der dessverre. Dog satt jeg på et hyggelig bord, så det gjorde ingenting sånn ellers, avslutter Hjartdal-kommunemester Kjell Olav Fosse.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *