Averøy og Vestnes spiller om pokertronen

Kommunepoker-ambassadør Ingrid Ohrvik gjør et forsøk på å hente hjem kveldens kommunemester-tittel i Averøy. 

47-åringen måtte se Kjell Karlsen bli kommunemester i sesong 2. Målet er å samle enda flere enn de 24 som spilte om pokertronen da til ny kamp om tittelbelte og plass i fylkesfinalen. Ambassadør Ohrvik har pleid pokerformen godt foran kveldens Kommunepoker-turnering i Kristiansunds nabokommune Averøy.

-Jeg har spilt ganske mye poker i 2019, så jeg gleder meg til å få spille om Kommunepoker-tittelen i 2020. Det hadde vært kjempeartig å slå antallet spillere fra sist i sesong 3. De to spillerene jeg frykter mest er Frode Hoel og Kjell Bjørnar Karlsen. 2 meget habile onlinespillere.

Averøy og Vestnes

Torsdagens meny i Kommunepoker heter Averøy og Vestnes. Nærmeste kommune til hver sin større kommune og by. Vestnes er kjent som ferjekommunen der en drar over til Molde fra Sunnmøre-sida. Vestnes er dog en del av Romsdalen. Averøy finner vi på Nordmøre, utenfor Kristiansund.

Der er Ingrid Ohrvik revansjesugen etter en sesong 2 som ikke gikk videre bra.

-Det er full skjerping i kveld. Jeg føler jeg er i en god flyt for tiden, og jeg går selvfølgelig all in for seier i kommunemesterskapet. Jeg tror jeg kan true de beste onlinespillerene i år. Målet er selvfølgelig å komme helt til Tallinn, sier Ohrvik videre.
Averøy har ingen egne klubber, men det er kort vei til både Kristiansund og Molde eller andre kommuner i Romsdal og Nordmøre som har pokerklubber og dedikerte miljøet. Lavterskelturneringen Kommunepoker passer perfekt inn for folket i nordvest.

-Kommunepoker er et utrolig artig konsept som vi på Averøya gleder oss til. Det å spille mot naboen, venner, familie, de du har vokst opp med, men har flytta ut og andre er veldig spennende. Det er ikke noe aktivt miljø her, men vi er flere spillere som drar til nabokommunene og spiller.
Kjempeartig at Møre og Romsdal er fylket i Norge med flest pokerspillere. Vi blir flere i sesong 3.
Pokermiljøet er supert og NM i Dublin er alltid årets høydepunkt, avslutter ambassadør Ingrid Ohrvik.
Kommunepoker-arrangør Coolbet er på ny sponsor av årets NM i Dublin.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *