To tøffe konkurrenter borte i kampen om Hustadvika-tittelen

Regjerende Fræna-kommunemester Kristin Ytredal Flataker takker Coolbet for ansettelsen av Svein Olav Eidseter, og hyller ferieplanene til Geir Ove Flataker før kveldens historiske Kommunepoker-turnering i nye Hustavika. 
49-åringen ble kommunemester i Fræna under sesong 2 av Kommunepoker. Kristin Ytredal Flataker ser nå fram mot å forsvare tittelen, og samtidig kjempe om en helt ny Kommunemester-tittel i den nye storkommunen Hustadvika i Romsdal utenfor Molde. Sammenslåingen av Fræna og Eide gir trolig ekstra tøff kamp om kveldens tittel og plass i fylkesfinalen for Møre og Romsdal 19. januar.
Ytredal Flataker ser to konkurrenter mindre til tittelen, men vet samtidig at feltet blir tungt og tøft å passere på vei mot en ny tittel.
-Jeg gleder meg til ny runde av Kommunepoker. Vi blir et større felt i år, etter sammenslåingen av Fræna og Eide. Et par konkurrenter mindre er det blitt, siden Svenno har gått inn i Coolbet-teamet. Gratulerer med god ansettelse der. Samtidig har Geir Olav Flataker, som vant i Fræna året før meg, timet dårlig med en tur til Thailand. Det er stor poker-interesse i området og høyt nivå på mange spillere. Det er også god rekruttering og flere nye spillere som kan komme seg opp. Det blir spennende, men jeg går for gull i år også, sier Kristin Ytredal Flataker.
Svein Olav Eidseter ble rett før helgen presentert som Coolbets nye poker-sjef, og dermed har arrangøren av Norges største pokerturnering fått en tidligere Kommunepoker-spiller i front.

Hustadvika-tittelen

Møre og Romsdal er det tredje fylket i sesong 3 av Kommunepoker, der turneringene går daglig frem til og med mandag 13. januar. Etter det tar Troms og Finnmark over. I nordvest har man markert seg som det største pokerfylket gjennom de to første sesongene av Kommunepoker, og veien frem til en Norgesfinale er ekstra lang for spillerne i Møre og Romsdal.

Først må man bli kommunemester i sin kommune. Innkjøp er lave 10 euro. Det er dog også hele prislappen for å spille om en sjanse til å vinner poker-drømmereisen til Tallinn i mai.

-Om jeg vinner Hustadvika-tittelen, gjenstår fortsatt fylkesfinale, Møre og Romsdal er et stort pokerfylke med mange sterke spillere. I fjor kom jeg bare halveis, så jeg håper å gå hele veien og komme meg til Tallinn. Coolbet open er et kjempe arrangement som jeg gjerne deltar på igjen, sier Kommunepoker-ambassadør og regjerende mester Kristin Ytredal Flataker.
Onsdag kveld spilles det også om tittelen i Aure kommune. Søndag 12. januar er det bykamp i Møre og Romsdal. Da spiller Ålesund, Molde og Kristiansund om tre eksklusive titler.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *