Kommer Norgesmesteren fra en holme ute i havet?

Kjetil Henriksen tapte fylkesfinalen for Møre og Romsdal heads up under sesong 2. Nå går Aures kommunemester for en ny Kommunemester-tittel, og drømmer om å bli Norgesmester i Tallinn i mai. 

Pokeråret 2019 var ups and downs for Aure-bosatte Kjetil Henriksen. 37-åringen fra øy-landskapet Tustna ble den første kommunemesteren gjennom tidene i Aure, men tapte fylkesfinalen heads up mot Ole Christian Rød. Der gikk Norgesfinalen i Tallinn fløyten, men Henriksen viste å ta sin revansje. Med å vinne Venners Venner-turneringen til Coolbet i august.

Coolbet er som kjent også arrangør av Kommunepoker, og Venners Venner er en annen svært populær poker-nyvinning fra spillselskapet som satser størst av alle i markedet på poker. Det kommer en ny Venners Venner-turnering søndag 26. januar.

Det er en uke etter fylkesfinalen for Møre og Romsdal, som Kjetil Henriksen håper å kamme hjem med ferja fra fastlandet til huset på øya si.

-Jeg spiller og satser selvfølgelig på å beholde tittel i Aure. Skulle ikke det gå må jeg satse på tittelen for Kristiansund søndag 12. januar. Jeg håper også på at jeg kommer et hakk opp på resultatlista i fylkesfinalen. Kommunepoker er et genialt konsept. I Aure kommune er det ikke et stort poker-miljø. Dog skal man ikke langt av gårde for å finne god motstand å bryne seg på. Rett over fylkesgrensa har vi pokerklubben på Øra. Der Kommunepoker-Norgesmesteren fra 2019 holder til. Det er også mange klubber med et høyt nivå i vårt fylke. Du skal ikke se bort i fra at Norgesmesteren 2020 kommer fra Møre og Romsdal fylke.
Kanskje fra en holme ute i havet også, sier regjerende kommunemester og ambassadør Kjetil Henriksen.

Aure og Hustadvika onsdag

Onsdagens meny i Kommunepoker er Aure og den nye storkommunen Hustadvika. Den består av de tidligere kommuner Fræna og Eide. Kommunepoker er fortsatt i Møre og Romsdal, der søndagen blir den store bykampen. Ålesund, Molde og Kristiansund spiller samtidig. For lave 10 euro kan du være med å spille om tittelen, og samtidig bidra til at nettopp din kommune vinner et wild card i sesong 3 av Norges største pokerturnering.

Det går til de syv største Kommunepoker-turneringene, og gir kommunen en ekstra turnering til å sende vinneren til Norgesfinalen i Tallinn i mai. Der 11 fylkesvinnere allerede vil være kvalifisert.

Arrangøren Coolbet er også sponsor av årets Dublin-NM. Det betyr at du i pokerklienten kan spille om NM-seter til main event, og i tillegg finne din Kommunepoker-turnering. Coolbet har også online-øvelsen for Ladies fredag 12. januar.

 

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Nyheter Regjerende Fræna-kommunemester Kristin Ytredal Flataker takker Coolbet for ansettelsen av Svein Olav Eidseter, og hyller ferieplanene til Geir Ove Flataker før kveldens historiske Kommunepoker-turnering i nye Hustavika.  49-åringen ble kommunemester i Fræna under sesong 2 av Kommunepoker. Kristin Ytredal Flataker ser nå fram mot å forsvare tittelen, og samtidig kjempe om en helt ny Kommunemester-tittel i den nye storkommunen Hustadvika i Romsdal utenfor Molde. Sammenslåingen av Fræna og Eide gir trolig ekstra tøff kamp om kveldens tittel og plass i fylkesfinalen for Møre og Romsdal 19. januar. Ytredal Flataker ser to konkurrenter mindre til tittelen, men vet samtidig at feltet blir tungt og tøft å passere på vei mot en ny tittel. -Jeg gleder meg til ny runde av Kommunepoker. Vi blir et større felt i år, etter sammenslåingen av Fræna og Eide. Et par konkurrenter mindre er det blitt, siden Svenno har gått inn i Coolbet-teamet. Gratulerer med god ansettelse der. Samtidig har Geir Olav Flataker, som vant i Fræna året før meg, timet dårlig med en tur til Thailand. Det er stor poker-interesse i området og høyt nivå på mange spillere. Det er også god rekruttering og flere nye spillere som kan komme seg opp. Det blir spennende, men jeg går for gull i år også, sier Kristin Ytredal Flataker. Svein Olav Eidseter ble rett før helgen presentert som Coolbets nye poker-sjef, og dermed har arrangøren av Norges største pokerturnering fått en tidligere Kommunepoker-spiller i front. Les mer: Kommer Norgesmesteren fra en holme ute i havet? […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *