Hiller historisk Hamar-kommunemester

,

Sturla Hiller er klar for fylkesfinalen i Hedmark, etter å ha blitt historisk som den første Hamar-kommunemester i poker noen sinne. 

Hamar fikk aldri spilt om Kommunemester-tittelen under sesong 1 av Kommunepoker. Det var rett og slett ikke nok innkjøpte spillere da turneringen startet opp. Til sesong 2 hadde flere fattet interesse for den eksklusive tittelen i hovedstaden av Hedmark.

Byen som har toppidrett i både fotball, håndball og ishockey, har nå også fått sin første Kommunemester i poker. Sturla Hiller toppet feltet på 16 spillere, og ser frem mot fylkesfinalen i det pokerinteresserte fylket.

-Det å vinne kommunepoker i Hamar, og bli den første mesteren, er helt innafor det. Spesielt siden jeg er kommunepokers  ambassadør for Hamar. Fylkesfinalen er neste hinder før man eventuelt kommer seg til Tallin. Jeg regner med at jeg møter mange gode fra Hedmark, så jeg får ikke gjort annet enn mitt beste og håpe på at det går hele veien, sier Hamar-kommunemester Sturla Hiller.

Les mer: Stanges første kommunemester i poker? 

Historisk Hamar-kommunemester

Hiller var ambassadør for Kommunepoker for første gang. Eksil-trønderen spilte heller ikke sesong 1 av den meget folkelige og populære onlineturneringen. Med et lavt innkjøp på 11 euro er det stor verdi i å kjøpe seg inn. I tillegg kan det bli prestisjetungt om motspillerne er den sorten du ikke kan tape for. Om du skal kunne vise deg offentlig på arbeidsplassen, på trening eller ute ved hekken med naboen i hengekøya.

Fylkesfinalen er neste stopp for de 6 kommunemesterne i Hedmark sist søndag. De får følge av de lokale vinnerne fra de 11 siste kommunene førstkommende søndag. I potten i fylkesfinalen ligger ei Coolbet Open-pakke og et sete i Norgesfinalen. I tillegg til pokal og tittel.

Hiller lå hele veien i tet-gruppen på vei mot å bli historisk Hamar-kommunemester.

-Hamar turneringen gikk ganske greit. Jeg hadde en del bra kort, fikk til spillet mitt, og var topp-3 igjennom hele turneringen. Jeg hadde en veldig kostbar bløff som backfired når vi var 3 igjen. Da var jeg sistemann av 3 en stund. Før jeg jobbet meg tilbake, og tok en stor jafs av chipleader, når jeg floppet K44 og hadde KK på hånden. Preflop-raise og call. Deretter callet jeg bettene ut til river, hvor jeg gikk all in og fikk call. Motspiller hadde lite igjen etter det, og røk kort tid etter. Jeg spilte HU mot Joakim. G. Halvorsen, og etter noen hender gikk jeg all in i front med A10 off suit. Jeg hadde i underkant av 300k, og han ca 40-50K. Han insta-callet med KQ off, fikk Q på flopp, men på river kom ett forløsende ess til meg. Da var det over, avslutter Hamar-kommunemester Sturla Hiller.

Les mer: Regjerende kommunemester i Sør-Odal byr opp til dans

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *