Spiller om pokertronen i Giske, Smøla og Hareid

I kveld ruller Kommunepoker ut onlinefilten i Giske, Smøla og Hareid i Møre og Romsdal. Rekordfylket i nordvest som så langt har kronet 6 poker-konger og 1 dronning. 

Tirsdag 7. januar klokken 20.00 i Coolbets pokerklient er det Kommunepoker i Giske, Smøla og Hareid som gjelder. For et innkjøp på lave 10 euro er du med i kampen om den lokaletronen. En tittel du kan smykke deg med og vise til i hele 2020, som kommunens beste pokerspiller. I tillegg er alle kommunemestere kvalifisert for fylkesfinalen 19. januar.

Fylkesmesteren i Møre og Romsdal møter de 10 andre fylkesmesterne i Norgesfinalen i Tallinn i mai. Dit kommer også vinnerne av de 7 wild card-kommunene. Det er som kjent nytt i sesong 3, der de 7 største Kommunepoker-turneringene alle får hver sin ekstra turnering i april. Vinneren går direkte til Norgesfinalen.

Les mer: Faller rekorden på nytt i Møre og Romsdal? 

Giske, Smøla og Hareid

Møre og Romsdal har vært pokerfylke nummer 1 i Norge de to første sesongene av Kommunepoker. Sist sesong kom 29 kommunemestere til fylkesfinalen. Kun 7 kommuner forble uten lokale pokermestere. Det kreves som kjent minst tre registrerte spillere klokken 20.00 for å starte opp en Kommunepoker-turnering.

I Giske ble Kenneth Bergli den første Kommunemester noensinne, mens Andre Aakre er regjerende kommunemester fra sesong 2. I nabokommunen til den nye storkommunen Ålesund er det flere gode pokerspillere tilhørende idrettsmiljøet lokalt eller klubben i Ålesund.

Smøla og Hareid kronet sine første kommunemestere noensinne i sesong 2. Øy-kommunen Smøla på Nordmøre så Espen Holberg(bildet) bli pokerkongen, mens Hareid på Søre-Sunnmøre fikk Alexander Riise som første kommunemester gjennom tidene.

Kommunepoker ruller videre gjennom Møre og Romsdal til og med 13. januar. Søndag er det by-kamp mellom Ålesund, Molde og Kristiansund.

Dette var tre av de største kommunene i sesong 2, der Kristiansund var størst i Norge med sine 76 spillere. I sesong 3 vil det være svært lukrativt å være blant de 7 største turneringene i Kommunepoker.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *