Kine første Andøy-kommunemester

,

Kine Johansen er historisk som første Andøy-kommunemester i poker noen sinne. Nå venter fylkesfinalen i Nordland på poker-mammaen.

Vesterålen-kommunen lengst nord i Nordland fikk aldri startet noen Kommunepoker-turnering under sesong 1 av Kommunepoker. Det må som kjent være minst 3 spillere for å få sysselsatt dealeren til kamp om Kommunemester-tittelen.

For lave 10 euro var det nettopp 3 spillere som kom i gang med å spille om Kommunemester-tittelen søndag i Andøy. Vinneren skal spille fylkesfinalen i Nordland mot de andre lokale kommunemesterne. Der et poker-eventyr til Tallinn ligger i potten samt en fylkesmester-tittel.

-Jeg er ganske fersk på Coolbet, så dette var min første Kommunepoker-turnering. Det var ganske kult å vinne, selv om vi bare var 3 spillere. Jeg har bare en tanke om fylkesfinalen, og det er å ikke ryke først, sier Andøy-kommunemester Kine Johansen.

Kommunepoker2019: Earlybirds får oddsbonus

Første Andøy-kommunemester

Den første Andøy-kommunemester gjennom tidene er dermed 1 av 6 spillere klare for fylkesfinalen i Nordland 1. september. Ytterligere flere finalister blir det etter søndagens siste runde i Nordland, der 25 kommuner har sjansen til å spille om kommunemester-tittelen og plass i fylkesfinalen.

Søndag 25. august fullføres Nordland med disse kommunene:

Leirfjord, Lødingen, Lurøy, Meløy, Moskenes, Narvik, Nesna, Øksenes, Rana, Rødøy, Røst, Saltdal, Sømna, Sørfold, Sortland, Steigen, Tjeldsund, Træna, Tysfjord, Værøy, Vågan, Vefsn, Vega, Vestvågøy og Vevelstad.

Johansen selv har ikke spilt mange av de store turneringene. Enda. Det kan bli en Norgesfinale i Tallinn, der arrangøren Coolbet dekker reise og opphold samt innkjøp i Coolbet Open.

-Jeg spilte rød løper- event i Bergen i regi av norske pokerjenter. Der plasserte jeg 3 i PLO og 3 på main event. Det er vell egentlig den eneste turneringen jeg har spilt som ikke har foregått i Andøy, sier Kine Johansen til slutt.

Les mer: Rekordfall i Venners Venner-turneringen

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *