Sissel er Brønnøy-kommunemester

,
Sissel Pedersen hadde ikke hørt om Kommunepoker før sent søndags kveld. Nå er adjunkten klar for fylkesfinalen som nyslått Brønnøy-kommunemester. 
Brønnøy fikk aldri startet opp en Kommunepoker-turnering under sesong 1, fordi det ikke var minst 3 som hadde kjøpt seg inn ved oppstart. Søndag var Sissel Pedersen 1 av totalt 4 spillere i feltet som jaget den historiske Kommunemester-tittelen.
Det etter at 45-åringen først hadde blitt tipset om turneringen en time før shuffle up and deal klokken 20.00.
-Det føltes deilig å vinne. Jeg hadde ikke hørt om dette før en time før turneringen startet på søndag. Turneringen utartet seg fint, der jeg tapte få hender. Med stigende stack hele tiden, slo jeg også ut to stykker, forteller den gifte 2-barnsmoren med fersk mestertittel på veggen hjemme.

Brønnøy-kommunemester

Hun er adjunkt ved Brønnøysund videregående skole i Helse og oppvekstfag. Utenom jobb og familieliv reiser årets Brønnøy-kommunemester mye til utlandet.

Sissel Pedersen skildrer seg selv som en gambler. Med lang fartstid innen pokerspillet.

-Jeg spilte mye før. Både store og små turneringer på nett. Jeg ble beste dame i NM i Gøteborg for 13-14 år siden. Deretter har jeg spilt NM også i Riga, men ikke i Dublin. Jeg har vunnet mye små-turneringer med 30-50 deltagere både i London, Berlin og København de siste årene, avslutter årets Brønnøy-kommunemester.

Søndag 25. august spilles del 2 av Nordland, der 25 kommuner får sin sjanse til å kåre en pokerkonge eller dronning. Alle kommunemestere får gratis plass i fylkesfinalen. Nordlands fylkesmester skal spille mot de 17 andre fylkesmesterne i Norgesfinalen i Tallinn i november. Arrangøren Coolbet dekker reise og opphold i tillegg til innkjøp i populære Coolbet Open.

Innkjøp i Kommunepoker er lave 10 euro.

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5 000 kroner

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *