Ørjan Dahl Bere er Trondheims kommunemester

,

Ørjan Dahl Bere toppet det 32 spiller tunge feltet og kan titulere seg Trondheim-kommunemester i poker. Søndag venter fylkesfinalen.

46-åringen er dermed nyslått kommunemester i trønder-hovedstaden før søndagens fylkesfinale. Der 4-barnsfaren møter 15 andre kommunemestere til kamp om fylkesmester-tittelen. Den som gir Norgesfinale i Tallinn mot de 17 andre fylkesmesterne.
-Det var selvsagt veldig gøy. Jeg hadde kanskje forventet et noe større felt, men Trondheim er fullt av gode pokerspillere, så jeg er litt stolt uansett. Fylkesfinalen blir spennende. Jeg har spilt mot en del av de andre vinnerne, og vet at dette blir tøft. Jeg håper bare flyet fra Bergen er i rute, for jeg skal dit i helga og kommer hjem akkurat i tide til at kortene skal i lufta, forteller den nyslåtte Trondheim-kommunemester Ørjan Dahl Bere.

Trondheim-kommunemester

Bere jobber for Care Norge med tv-aksjonen, men er ellers en habil hobbyspiller i Trondheims store pokermiljø. Han spilte ikke sesong 1 av Kommunepoker, men spiller sitt fjerde NM på norsk jord i Stokke i slutten av august. Før den tid blir det fylkesfinale i Trøndelag etter en god reise i kampen om å bli Trondheim-kommunemester.
-Det startet litt trått, der jeg gjorde et par misklikks innledningsvis som må ha gjort at jeg fremsto som en skikkelig donk. Når jeg i tillegg tapte på de fant jeg meg fort nede på 15-20 BB. Til første pause hadde jeg litt over 10 BB. Pusha 4-5s førsta hånda etter og doblet, deretter slo det inn en jevn og fin kombinasjon av gode kort, glid og brukbare moves. Fikk betalt for AA et par ganger, men måtte også kaste gode hender der jeg landet på at jeg var bak. Kom på finalebordet som chipleder og til tross for litt ned og opp følte jeg at jeg hadde brukbar kontroll. Hadde selveste Pokerprinsessa til venstre for meg på finalebordet og møtte henne i noen konfrontasjoner. Gjorde noen kast som jeg er usikker på var gode, men fikk også henne til å kaste da jeg ikke var best. Synte dog hennes AAAA firs, men hadde fortsatt bra med shetonger etter det. Hun endte vel som nr 4. Heads-up startet jeg som chippie og etter relativt få hender slo min runner runner street Kevin Tårnes’ to par, forteller Trondheim-kommunemester Ørjan Dahl Bere.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *