Marius historisk Åmot-kommunemester

,

Marius Høie Johansen er klar for fylkesfinalen i Hedmark, etter å ha blitt kronet som den første Åmot-kommunemester i poker noen sinne. 

Kommunepoker startet reisen inn i fylke nummer 11 søndag, der Hedmark svarte med å krone 6 lokale kommunemestere. Totalt trakk 66 spillere mot onlinefilten, der 6 av de spilte den første Kommunepoker-turnering i Åmot noen sinne.

Den vesle Østerdalen-kommunen fikk aldri startet en turnering under sesong 1, da det ikke var nok deltakere til å spille om den lokale pokertronen.

Søndag var feltet på 6 spillere, og Åmot er for første gang representert i fylkesfinalen.

-Det føles godt å vinne kimmunemester-tittelen, men nå er fokuset rettet på fylkesfinalen. Det gleder jeg meg stort til. Jeg spilte ikke Kommunepoker i fjor, så dette var debuten min i turneringskonseptet, forteller Åmot-kommunemester Marius Høie Johansen.

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5 000 kroner

Åmot-kommunemester

Han er glad i poker, og spiller jevnt over mye av ferdighetsspillet. Det har de siste årene blitt både NM-deltakelse, samt turneringer i Praha, Barcelona og Las Vegas. Neste store event er poker-NM i Stokke. Dog kan det bli et annet høydepunkt å se fram mot før den tid.

Norgesfinalen i Tallinn spilles i november. Dit skal fylkesmesteren i Hedmark møte de 17 andre fylkesmestere til kamp om tittelen Norges beste pokerspiller i landets største pokerturnering.

Johansen er 1 av 6 kommunemestere kvalifisert for fylkesfinalen i Hedmark. Fylket som i fjor så Per Christian Hansen bli fylkets pokerkonge og representant i Norgesfinalen i Tallinn. De 6 vil bli flere etter at søndagens del 2 av Hedmark er ferdigspilt.

En historisk Åmot-kommunemester kunne fornøyd konstatere at det laveste paret mulig å ha i hånda ble vinnerkortene som sendte han til fylkesfinalen 9. juni.

– Jeg begynte å bygge ganske tidlig fra startstacken på 20k, til og ligge med komfortabel chiplead ganske lenge. Deretter måtte jeg legge QQ i en tre-veis all in. Da var jeg under startstack en liten periode, før jeg fikk noen fine situasjoner med KK og AK. Jeg kom veldig komfortabelt inn i HU med solid chiplead. Til slutt endte jeg opp med vinne turneringen med 22 mot AK, forteller den nyslåtte Åmot-kommunemester Marius Høie Johansen.

Kommunepoker 2019: Early birds får oddsbonus

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *