Riise ny Ballangen-kommunemester

,
Bjørn Arne Riise er ny Ballangen-kommunemester og klar for fylkesfinalen i Nordland, der det ligger et pokereventyr til Norgesfinalen i Tallinn i potten. 
26-åringen tok dermed over beltet til Torben Hartvigsen som Ballangen-kommunemester fra sesong 1. Bjørn Arne Riise er klar for fylkesfinalen for Nordland 1. september.
-Det føltes veldig godt å gå fra kommunepokeren med seieren. Dette var bare andre forsøket mitt rundt bordet på nettpoker, så jeg ble rimelig overrasket selv. Men føler meg klar til å gi en god utfordring i fylkesfinalen, sier nyslått Kommunemester Bjørn Arne Riise.

Ny Ballangen-kommunemester

Riise spilte sin første Kommunepoker-turnering noen sinne, og toppet det med å taue det 5 spiller store feltet hjem til tittel og billett i fylkesfinalen.

Fra før har Riise kun spilt den populære Venners Venner-turneringen på Coolbet, som spilles for tredje gang allerede 4. september. En turnering for nye Coolbet-kunder, eller for de eksisterende som verver nye Coolbet-kunder. En massiv premiepott gjør denne pokerturneringen til den største online den uken den spilles.

-Dette var første gang jeg har spilt kommunepoker, og jeg må sende en liten takk til Eskil Nymo som fortalte meg om det. Jeg har bare spilt Venners Venner- turneringen på Coolbet tidligere, og det gikk svært dårlig. Denne seieren har gitt litt blod på tann så kommer helt sikkert til å være med på flere turneringer fremover i Coolbet-klienten, forteller ny Ballangen-kommunemester Bjørn Arne Riise.

Den nyutdanna ingeniøren er på jobbjakt innen sin profesjon, og er i mellomtiden selger i Telenor-butikken i Narvik.
Ballangen-kommunemesteren satt i tet fra start til mål søndag.
-Jeg fikk ganske ok kort hele turneringen, og klarte tidlig å karre til meg en ledelse på sjetonger. Med unntak av noen småfeil så holdt jeg ledelsen ganske godt gjennom hele spillet, avslutter Bjørn Arne Riise.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *