Rekordfall i Venners Venner-turneringen

Det ble rekordfall i Venners Venner-turneringen, da Coolbet arrangerte pokersuksessen for andre gang onsdag. Med en premiepott på 83 000 kroner og 277 spillere var det til slutt Vetle Leversby som kammet hjem seieren. Allerede 4. september er det ny Venners Venner-turnering med massive premiepott. 

Vetle Leversby  kammet hjem førstepremien på 15 600 kroner.

22-åringen fra Geithus ble vervet inn som ny Coolbet-kunde mandag. To dager senere toppet han det 277 spiller tunge feltet i den andre utgaven av Coolbets populære Venners Venner-turnering. En turnering som er for spillere med ny Coolbet-konto, eller for de allerede eksisterende kunder som verver inn en ny Coolbet-kunde.

-Jeg ble vervet av en venn, Tommy Rukke, og jeg ble vervet da han ble obs for denne turneringen. Vi ønsket begge å delta.Det var veldig morsomt og faktisk ende opp som vinner. Jeg har spilt flere online- turneringer, men ikke hvor det har endt opp med en slik sum. Da det kun var igjen 6 personer kjente jeg stresset komme. Da hadde jeg Tommy som rådfører i innspurten, forteller vinner av Venners Venner-turneringen, Vetle Leversby.

Kommunepoker2019: Early birds får oddsbonus

Rekordfall i Venners Venner-turneringen

Coolbets Venners Venner-turnering ble en kjempesuksess i første forsøk, der 215 spillere kjempet rundt onlinefilten om premiepotten på 69 000 kroner.

Coolbets nye suksess-konsept er gratis å delta i, så lenge man selv åpner en ny Coolbet-spillekonto, eller verver en venn til å bli Coolbet-kunde. 277 spillere toppet rekordhøye 215 deltakere fra den første utgaven, og gjorde den andre utgaven til en giga-suksess, som snart skal gjentas fra en godt fornøyd arrangør.

-Vi er kjempefornøyd med responsen fra det norske folk i disse to Venners Venner-turneringene, og tilbakemeldingene er at dette er en skikkelig morsom turnering å spille. Derfor ønsker vi å gjenta Venners Venner-turneringen 4. september, der kriteriene for å delta er de samme, sier talsmann i Coolbet,Mikael Mellqvist, etter rekordfall i Venners Venner-turneringen.

64 spillere endte i pengene eller fikk betalt for sin innsats i turneringen, som altså ikke har noe fysisk innkjøpskrav.

Vetle Leversby tok ut Sondre Wallenius heads up med Alexander Arnø på tredje plass.

-Turneringen startet tregt for min del. Det var lite hender å spille, men dette endret seg etter hvert hvor jeg traff godt på floppene i hendene jeg var involvert. Turneringen tok derimot en fin endring, da jeg endte opp 3-veis all inn med AA, og nærmest tredobleet stacken som allerde lå på average. Jeg var heldig med at de gangene jeg gjorde feil beslutninger tapte jeg ikke stort på det. Når vi først kom til finalebordet spilte jeg godt og stabilt uten noen store feil som da endte opp i en 1. plass, oppsummerer Vetle Leversby.
Wallenius fikk forøvrig betalt 9 792 kroner for sin andre plass.
IT-konsulenten Leversby anser seg selv som en hobbyspiller, som spiller poker når tiden strekker til.
-Det varier på megden jeg spiller, men jeg prøver å spille med venner og bekjente 2 ganger i måneden. I tillegg litt online da det lar seg gjøre, avslutter Vetle Leversby.

Ny Venners Venner-turnering kommer snart

Kruttrøyken har så vidt forduftet fra onlinefilten, før en ny Venners Venner-turnering er på gang.

Coolbet lanserer allerede nå en ny turnering med samme premisser for deltakelse 4. september. Du kan allerede nå kvalifisere deg for deltakelse til en ny pokerturnering med feit premiepott. Enten ved å åpne en ny Coolbet-konto selv, eller verve en venn som Coolbet-kunde.

Ikke nok med det. Det ligger bonuskroner i potten til de som er tidlig ute med å kvalifisere seg for turneringen 4. september.

-Vi har en earlybirds-bonus på 200 kroner til alle som registrerer seg til turneringen før 4. september. Det er en bonus uten omsetningskrav, og passer perfekt for de fleste nordmenn nå som Premier League og Eliteserien kjører for fullt, sier talsmann Mikael Mellqvist til slutt.

Samtidig er det mulig å slå flere fluer i en smekk her for nye Coolbet-kunder. Om du har tilhørighet til Nordland eller Troms kan du i tillegg spille Kommunepoker gratis, om du i tillegg registrerer deg for din turnering i Norges største pokerturnering. Her er det også en ealybirds-oddsbonus på 100 kroner. Fylkesmesterne i kommunepoker vinner et pokereventyr i Tallinn.

Om du har tilhørighet i Trøndelag eller Indre Østland fotballkrets, kan du i tillegg delta gratis i KM i gratistipping, der Coolbet har en spennende tur til England i potten som premie til vinnerne. Denne konkurransen er mulig for alle Coolbet-kunder å delta i, om man er ny eller gammel kunde.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *