Kjetil Sandnes prøver seg i ny Norgesfinale

Kjetil Sandnes ble kommunemester i Molde, og spilte seg like godt direkte til Norgesfinalen i Tallinn. 47-åringen spilte Norgesfinalen under sesong 4 også. Da uten tittel og ikke i den estiske hovedstad.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker er i gang med fylke nummer 4 i Troms og Finnmark. Der skal nye kommunemestere sendes direkte til Norgesfinalen i Tallinn. Foreløpig har 65 vinnere fra Viken, Trøndelag, Møre og Romsdal og vårt nordligste fylke kvalifisert seg direkte til å spille om tittelen i den estiske hovedstad.

Som Moldes kommunemester Kjetil Sandnes. Hobby-spilleren med sitt daglige virke i anleggsbransjen toppet feltet på 43 spillere i hjembyen.

-Turneringen startet sånn som det bruker å starte for min del. Opp og ned som en jojo, men etter 1. pause klarte jeg sakte men sikkert å bygge opp en brukbar stack. Blant annet takket være en heldig spot. 4-veis push med AJ hvor jeg floppet J som sto seg mot AK, K5 og Q10. Fikk en tøff nøtt headsup, hvor jeg hadde rundt 1/3 av chipsa. Jeg var heldig og rivra en nutflush med all in på flopp for full dobling. Etter det gikk alt min vei, forteller Moldes kommunemester Kjetil Sandnes.

Les mer: Ny Norgesfinale på Jan Christian Wågø

Kjetil Sandnes i ny Norgesfinale

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Kjetil Sandnes kan titulere seg Moldes beste pokerspiller, og rette fokus mot en ny Norgesfinale. Han spilte denne i fjor også, men da ble Norgesfinalen grunnet Covid19-restriksjoner flyttet til Lichtenstein. Han kom dit heller ikke som kommunemester.

Les mer: Rakel traff på alt i Vestnes – Norgesfinalen neste

– Det føles bra med den tittelen der, og det skal bli godt å forhåpentligvis endelig komme til Tallinn. Jeg var med på Liechtenstein-turen i fjor, da jeg tok ned wildcardturneringen i Molde. Det blir spennende å spille i et så stort felt, og bryne seg mot helt sikkert mange dyktige pokerspillere, sier finalist Kjetil Sandnes videre.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av Kommunepoker er i gang i sitt fjerde fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-Det er bare å takke Coolbets pokersjef Svein Olav Eidseter for den brede og gode informasjon rundt når turneringene spilles, avslutter kommunemester Kjetil Sandnes.

Les mer: Nikolai Hovland Ålesunds pokerhåp i Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Kommunemester på hjemmebane – ny Norgesfinale på Ivar

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *