Charlotte er ny Vefsn-kommunemester

,

Charlotte Molden Jarnæs er søndag blant feltet på 16, som skal spille fylkesfinalen i Nordland. 26-åringen er ny Vefsn-kommunemester, og 1 av 3 jenter i feltet som kjemper om et sete i Norgesfinale i Tallinn. 

Jørgen Sandstrak ble Kommunemester i Vefsn under sesong 1, og gikk siden bort og vant fylkesfinalen for Nordland. Sandstrak endte dermed opp i Norgesfinalen i Tallinn. Nå er en ny Vefsn-kommunemester kronet. Kursen i Sandstrak sine fotspor er satt.

-Det var utrolig gøy. Jeg begynte nylig å spille poker, og er helt frelst, så læringskurven har vært bratt. Jeg er veldig spent på Fylkesfinalen, og har allerede litt nerver. Der tror jeg det blir et høyt nivå, sier Kommunepoker-debutant og kommunemester Charlotte Molden Jarnæs.

Ny Vefsn-kommunemester

Fylkesfinalen i Nordland spilles samtidig som de siste 15 kommunene i Troms søndag 8. september. For lave 10 euro er det mulig å kamme til seg tittel og et sete i fylkesfinalen i det nest-nordligste fylket. Fylkesmesterne ender opp i Tallinn på arrangøren Coolbets regning for å spille Norgesfinalen live. I tillegg er innkjøp i Coolbet Open dekt.
– Det var litt problemer med å komme inn på Coolbet i starten. Derfor entret jeg bordet en time etter det hele var begynt. Jeg var heldig å traff godt både i hender og ved flopp i begynnelsen, samt det ble tatt noen sjanser som heldigvis ga godt utslag. Derfor ble jeg ganske raskt chipleader. Vinnerhånden ble A 10, mot 6 7 i hjerter, hvor motstander gikk all in og jeg synet. Ingen av oss traff noe av korta på bordet og jeg vant på high card. Ikke den feteste hånda å vinne med, men seier er seier, forteller ny Vefsn-kommunemester Charlotte Molden Jarnæs.
Som student i Bodø er hunder fritidsinteressen, og poker en nyvunnen hobby 26-åringen deler med sin samboer.
-Jeg skal i hovedsak bare fortsette å spille generelt, og bli enda sterkere og bedre i poker i pokermiljøet lokalt. Jeg har i hovedsak spilt nettpoker, og lyst å bli enda bedre i livepoker. Jeg tror kanskje jeg må prøve å komme meg til NM til neste år. Bare for å oppleve det. Jeg er heldig og har en samboer som er superflink i poker. En god lærer. Det blir spennende fremover. Mye poker blir det i alle fall, avslutter Vefsn-kommunemester Charlotte Molden Jarnæs.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *