Dro ut broren og kona på vei mot nytt pokereventyr i Tallinn

Christian Arstad slo ut broren og kona sist på finalebordet, da Ås sitt pokeress sikret seg en ny Tallinn-tur og Norgesfinale i Kommunepoker.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Alt du trenger for å spille Kommunepoker er en spillekonto hos Coolbet.

Christian Arstad ble kommunemester i Ås under sesong 2 av Kommunepoker, og vant da også fylkesfinalen for daværende Akershus. Det gav en plass i Norgesfinalen i Tallinn, der det dessverre ikke var noe gratis flyt å hente for pokeresset.

Tre sesonger senere får Arstad sjansen på nytt. Søndagens kommunepoker-turnering i Ås utviklet seg til å bli en real familiefeide. Med et brødrepar og kona til det som skulle bli kommunemesteren som finalebordets tre siste gjensittende spillere. Maylèn Borge endte som treer, der Kai-Erik tapte heads up for bror Christian Arstad som det siste som skjedde rundt onlinefilten.

-Turneringen starta fint, så jeg fikk muligheten til å spille aktivt fra begynnelsen av. Den ordentlige første store potten var med AA mot min venn Dimitrij som hadde QQ. Deretter kunne jeg sette enda mer press. Dessverre ble det noen fartsdumper, og jeg havna litt nedi søla etter A8 mot AK. Etter det satt spottene i mitt favør. Jeg var blant annet veldig heldig i en allin mot Coolbet- ambassadør Heidi Bekker. Der hadde jeg 20 prosent vinnersjanse før river og traff heldigvis. Etter det fikk jeg satt mye press, og hadde veldig komfortabel ledelse med fire-fem spillere igjen. Jeg doblet opp broderen et par ganger, så det kunne blitt litt skummelt. Når vi satt der treveis til slutt, meg selv, brodern og kona mi Maylén, ble det litt ekstra familieprestisje i potten. Men jeg synes det er kult at både kone og bror leverte så bra. Headsuppen var over første hånda etter Maylén røyk ut, da BigArstad synte all in med Kx mot min Ax. Runout endret ikke utfallet, oppsummerer lillebror Arstad som endte opp som kommunemester med plass i Norgesfinalen i Tallinn.

Les mer: Vant mestertittel og Tallinn-tur på andre forsøk

Gleder seg til NM og Coolbet open

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Christian Arstad har som mange andre pokerspillende nordmenn hatt snart to traurige år uten for mye live-spilling. Slik sett er turneringskonsept som Kommunepoker høydepunkt online, men våren kan bokstavelig talt se lysere ut. Høsten også.

-Jeg skulle gjerne hatt muligheten til mer livepoker, så gleder meg veldig til både å representere Coolbet under NM, Coolbet Open og ikke minst finalen i kommunepoker. Inntil det blir mulig, får jeg nøye meg med online-poker, sier Arstad

Kommunemester-tittel nummer 2 smaker heller ikke så verst.

-Det føles selvfølgelig veldig bra. Her er flere flinke spillere. Selv om vi er en liten kommune, er det både prestisjefylt å vinne, og ikke minst ærefullt å representere kommunen under Norgesfinalen i Tallinn. Jeg gleder meg veldig, avslutter kommunemester Christian Arstad.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av er godt i gang i sitt første fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

Les mer: Vant Tallinn-tur i Kommunepoker mot venner og kjendiser

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *