Heads up fra Nesbyen til Tallinn

Dan Dokken kan titulere seg for Nesbyens beste pokerspiller, etter å ha toppet årets felt i Kommunepoker.  Tittelen sender siviløkonomen direkte til Norgesfinalen i Tallinn. 

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Alt du trenger for å spille Kommunepoker er en spillekonto hos Coolbet.

Feltet i Nesbyen samlet det magiske tallet 10 spillere, som er nedre grense på deltakere for at vinneren av den lokale Kommunepoker-turneringen går direkte til Norgesfinalen i Tallinn. Årets kommunemester i Hallingdal-kommunen ble en debutant i Coolbets suksess-konsept, men som har spilt mye poker tidligere. Heads up var favorittdisiplinen til Dan Dokken.

-Turneringen var fin med god struktur,  så det gikk ann å spille litt poker. Vi var ikke så mange, noe som passet meg godt som tidligere HU – spiller. Det gikk jevnt og fint oppover fra start til slutt, og jeg var vel ikke all in mer enn en gang i løpet av hele turneringen.  Planen var å minimere variansen så mye som mulig ved og ha god pot controll, og heller legge igjen litt verdi på bordet, men komme seg tryggere til mål. Etter hvert som folk ble eliminert følte jeg større trygghet, ettersom jeg er mer komfortabel med få spillere rundt bordet. Den siste hånda har jeg en 2-til-1 chip-ledelse og plukker JJ på knappen mot 33 hvor jeg 4B- pusher all in som som står seg, forteller nyslått kommunemester i Nesbyen, Dan Dokken.

Les mer: Reidar spikret Tallinn-finalen

Spennende Tallinn

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Han er født og oppvokst i Nesbyen, men flyttet fra kommunen lenge før den ble en del av Viken.

-Jeg er tidligere fotballspiller som tidlig emigrerte fra Nesbyen, for å spille for favorittklubben i Norge, Odd Grenland eller Odds BK som det heter nå. Når den karrieren tok slutt, gikk turen til Handelshøyskolen BI hvor jeg utdannet meg til siviløkonom. Der har jeg blitt boende med min samboer Marita. Tidligere spilte jeg mye poker online, og bodde sammen med en kompis, som også spilte poker. Dette var en stor del av livene våre i mange år, hvor vi begge to primært spilte Heads Up poker, forteller Dokken om sin bakgrunn.

Han skal dermed spille Norgesfinalen i Tallinn, og tittelen kommunemester er grei å ha i banken med diplomet på veggen.

– Det er alltid stas å vinne, og en slik tittel kommer alltid godt med om man skulle komme inn på temaet poker i vennekretsen. Da er det fint å kunne slå i bordet med denne tittelen kommunemester. Det er veldig spennende med Tallinn og Norgesfinale. Jeg håper det lar seg gjennomføre tross utfordringene vi står ovenfor med Covid-19, sier finalist Dokken.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av Kommunepoker går inn i turneringsdag 6 onsdag 12. januar, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-Dette er første gangen jeg har deltatt i Kommunepoker, men som regjerende mester så kan man vel nesten garantere at man må forsvare dette neste år. Jeg ble oppmerksom på turneringen etter tips fra venner og kjente. Samt litt oppdateringer i SoMe, avslutter kommunemester Dan Dokken, som skal forsvare Nesbyens pokerære i Norgesfinalen i Tallinn til høsten.

Les mer: River-flyt sendte Simen til Tallinn

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *